Εστεμμένη «βγήκε να πάρει αέρα» και το έσκασε από τον σύζυγο!
Models

Εστεμμένη «βγήκε να πάρει αέρα» και το έσκασε από τον σύζυγο!

Αυτό που στην Ελλάδα λέμε «πήγε για τσιγάρα και δεν γύρισε ποτέ» έζησε στο πετσί του επιχειρηματίας, ο οποίος είδε την εστεμμένη σύντροφό του να τον παρατά στα κρύα του λουτρού με… παρόμοια δικαιολογία. Σας φαίνεται αστείος; Και όμως συνέβη…

«Βγαίνω να πάρω λίγο αέρα» είπε στον Ιταλό επιχειρηματία σύζυγο της, Τζιανλούκα Τσερβάρα, το μοντέλο από την Ουκρανία, Αννα Ζαϊακίβσκα και δεν γύρισε ποτέ. Πήρε μαζί της και τα προσωπικά έγγραφα της και 6.000 ευρώ που βρίσκονταν στο σπίτι.

Ο επιχειρηματίας όπως είναι λογικό κατήγγειλε την εξαφάνιση της στην αστυνομία, καθώς φοβήθηκε ότι της έχει συμβεί κάτι κακό. Ωστόσο αργότερα όπως αναφέρει στη μήνυση του, ψάχνοντας τα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαπίστωσε ότι το μοντέλο ανέβαζε φωτογραφίες από τη Νέα Υόρκη παρέα με έναν άντρα και φίλες της.

Η δικηγόρος του επιχειρηματία Λάουρα Κοσάρ δήλωσε ότι το ζευγάρι τα πήγαινε καλά και η πράξη της είναι ανεξήγητη. Ο επιχειρηματίας κατέθεσε μήνυση εις βάρος της για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης και φυσικά έβαλε μπρος το διαζύγιο.

Η Αννα Ζαϊακίβσκα κέρδισε το στέμμα της Μις Ουκρανίας και εκπροσώπησε τη χώρα της στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss World το 2013.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved