Χριστιάνα Μούσση: «Το μυστικό είναι να παρατηρείς τον εαυτό σου την ώρα της δουλειάς»
Models

Χριστιάνα Μούσση: «Το μυστικό είναι να παρατηρείς τον εαυτό σου την ώρα της δουλειάς»

Αν και η Χριστιάνα Μούσση έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Σχέδιο Μόδας, το όνειρο της από μικρό κοριτσάκι ήταν να γίνει μοντέλο.

Και φαίνεται ότι τα κατάφερε, καθώς σήμερα ανήκει στο δυναμικό του επιτυχημένου πρακτορείου μοντέλων ACE και δουλεύει όσο λίγες συνάδελφοι της.

Στη διάρκεια της ενασχόλησης της με τον απαιτητικό χώρο της μόδας ποτέ δεν έπαψε να τον αντιμετωπίζει ως κάτι μαγικό που σου διευρύνει τους ορίζοντες και σε βοηθάει να μετατρέπεις τις δυνατότητες σου σε ικανότητες. «Μου αρέσει να υποδύομαι ρόλους και να αφήνω τον εαυτό μου να ξεφεύγει από τη σκληρή καθημερινότητα», λέει στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει:

«Όταν κάνεις πολλά διαφημιστικά αναγκαστικά μπαίνεις και στα χωράφια της υποκριτικής. Το μυστικό είναι να παρατηρείς τον εαυτό σου την ώρα της δουλειάς και να έχεις την ικανότητα να γίνεσαι καλύτερος», λέει. Η ίδια ισχυρίζεται ότι έχει το modeling στο DΝΑ της και επομένως η τηλεόραση για αυτήν αποτελεί έναν ακόμη οικονομικό πόρο και όχι την καριέρα των ονείρων της.

«Και να μην κάνω τηλεόραση μία περίοδο δεν με πειράζει καθόλου», εξομολογείται. «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που εθίζονται και επομένως όταν απέχουν τους λείπει το γυαλί. Ίσα - ίσα που όταν δεν έχω υποχρεώσεις στην τηλεόραση βρίσκω περισσότερο χρόνο για τη μόδα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved