Οι αποκαλύψεις εστεμμένης για τις… «περίεργες» προτάσεις, προκειμένου να προωθηθεί σε διαγωνισμό
Models

Οι αποκαλύψεις εστεμμένης για τις… «περίεργες» προτάσεις, προκειμένου να προωθηθεί σε διαγωνισμό

Ελληνίδα εστεμμένη μιλά για τις «περίεργες» προτάσεις που δέχτηκε έτσι ώστε να καταφέρει να… προωθηθεί σε διαγωνισμό ομορφιάς και όχι μόνο. 

Η Κωνσταντίνα Καρκάνη έκανε λόγο για τις ενοχλήσεις που δέχτηκε από κριτές και χορηγούς στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς στον Λίβανο όπου στέφθηκε Β' Αναπληρωματική Miss Tourism Universe κατακτώντας στην ουσία την τρίτη θέση ανάμεσα σε 40 καλλονές απ' όλο τον κόσμο.

Εξομολογήθηκε πρόσφατα στο seleo ότι υπήρξαν στιγμές στη διοργάνωση κατά τις οποίες ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση.

«Υπήρχαν τρεις περιπτώσεις που ένιωσα ενόχληση από διάφορους χορηγούς. Σε έναν χώρο όπου δίναμε συνέντευξη η κάθε κοπέλα ξεχωριστά κάποια στιγμή ένας από τους ανθρώπους της διοργάνωσης άρχισε να με ρωτάει πιο προσωπικά πράγματα, όπως τι θα κάνω αργότερα και αν θέλω να πιούμε μαζί ένα ποτό. Τους είπα ευγενικά “όχι” και αποχώρησα. Eνας χορηγός, που θα ήταν και κριτής, με συνάντησε στον διάδρομο του ξενοδοχείου και μου είπε: “Αν δεν πάμε για φαγητό, θα σου βάλω μηδέν στη βαθμολογία”. Του απάντησα ότι “δεν πειράζει, μου αρέσουν τα κουλουράκια” και τον απέφυγα. Επίσης, δέχθηκα ένα τηλέφωνο που μου πρότεινε ένας να πάω στο δωμάτιό του. Απλώς, έκλεισα το τηλέφωνο» είπε.

Η Κωνσταντίνα, η οποία κατάγεται από την Ξάνθη, είναι φοιτήτρια στο τμήμα Οικονομικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, ενώ υπήρξε και αθλήτρια της Εθνικής ομάδας τένις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved