Κλόι Εϊλινγκ: Το βίντεο που την «καρφώνει» ότι έστησε την απαγωγή της
Models

Κλόι Εϊλινγκ: Το βίντεο που την «καρφώνει» ότι έστησε την απαγωγή της

Η εξέλιξη της υπόθεσης για την απαγωγή του μοντέλου Κλόι Εϊλινγκ Κλόι Εϊλινγκ παίρνει περίεργη τροπή, αφού οι απόψεις διίστανται.

Ένα βίντεο δείχνει το νεαρό μοντέλο να περπατάει χέρι-χέρι με τον απαγωγέα της καθώς πήγαινε ν’ αγοράσει παπούτσια. Μάλιστα, αυτό το βίντεο το έδειξαν στην δίκη του Χέρμπα και ο δικηγόρος της Κλόι υποστήριξε ότι η πελάτισσα του δεν δείχνει ευτυχισμένη και υποστηρίζει ότι αυτό έχει γίνει χωρίς την θέληση της.

Έλεγχος στον υπολογιστή του κατηγορούμενου, που είχε έντεκα διαφορετικά email, έδειξε ότι η 20χρονη είχε αποδεχθεί τον Μάρτιο του 2015 αίτημά του να γίνουν φίλοι και τον επόμενο μήνα εκείνος της έστειλε δύο μηνύματα. Παράλληλα αποδείχθηκε ότι ο Χέρμπα είχε επανειλημμένως κάνει έρευνα στο διαδίκτυο για την ίδια, το εμπόριο λευκής σαρκός, τη συμμορία «Μαύρος Θάνατος» και την ουσία κεταμίνη, με την οποία τη νάρκωσε.

Η αστυνομία είπε ότι Χέρμπα έψαχνε επίσης στο Ίντερνετ πληροφορίες για το πως μπορούσε να κατασκευάσει το φονικό δηλητήριο ρικίνη.

Αργότερα τηλεφώνησε στη μητέρα του από τη φυλακή για να της πει πώς να σβήσει τα ηλεκτρονικά ίχνη που είχε αφήσει.

Η αστυνομία από τον έλεγχο του υπολογιστή του υποστηρίζει ότι μπορεί να υπήρξαν κι άλλα θύματα πέραν της 20ρονης, αφού εντοπίστηκε φάκελος που περιείχε στοιχεία για δημοπρασίες κι άλλων κοριτσιών από τον «Μαύρο Θάνατο» - αν και δεν είναι σίγουρο ότι έγιναν όντως αυτές οι δημοπρασίες ή ότι οι φωτογραφίες των κοριτσιών ήταν γνήσιες.

Η εισαγγελία πάντως επιμένει ότι η απαγωγή δεν ήταν στημένη κι ότι η Άιλινγκ ήταν ένα αθώο θύμα που υπέστη σωματική και ψυχολογική βία.

Η δίκη αναβλήθηκε για αργότερα εντός του μήνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved