Αγγελίνα Ματαλιωτάκη: Σε καµία περίπτωση δεν αποδέχοµαι τον χαρακτηρισμό «Ελληνίδα Αντζελίνα Τζολί»
Models

Αγγελίνα Ματαλιωτάκη: Σε καµία περίπτωση δεν αποδέχοµαι τον χαρακτηρισμό «Ελληνίδα Αντζελίνα Τζολί»

Την αποκαλούν «Ελληνίδα Αντζελίνα Τζολί» και όχι άδικα, αφού τα σαρκώδη χείλη της και η µακριά µελαχρινή κόµη της παραπέµπουν στη διάσηµη Αµερικανίδα ηθοποιό, όµως εκείνη δεν φαίνεται να το αποδέχεται 100%

Ο λόγος για την πανέμορφη Αγγελίνα Ματαλιωτάκη η οποία λέει στη Realnews: «Με κολακεύει, είναι µια πανέµορφη γυναίκα, αλλά σε καµία περίπτωση δεν το αποδέχοµαι. Πιστεύω στη µοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, το ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος σαν εσένα σε αυτό τον κόσµο και είναι ακριβώς αυτό που σε κάνει απόλυτα µοναδικό και ξεχωριστό. Είµαι ικανοποιηµένη µε τον εαυτό µου, νιώθω καλά ως Αγγελίνα και όχι σαν Αντζελίνα», λέει χαµογελώντας µε... νόηµα.

Ως µια από τις πιο όµορφες γυναίκες που έχουν περάσει από το ελληνικό µόντελινγκ, καταθέτει τη δική της άποψη για το αν η οµορφιά αρκεί για την επιτυχία στον καλλιτεχνικό χώρο και εν γένει στη σόουµπιζ: «Σίγουρα δεν αρκεί µόνο η οµορφιά! Είµαι απόλυτη σε αυτό, µπορεί να σου προσφέρει εφήµερα φήµη, αλλά σίγουρα δεν θα σε καταξιώσει. Ο χρόνος είναι αυτός που σε καταξιώνει. Και για να έχεις διάρκεια, χρειάζονται πολλά στοιχεία του χαρακτήρα. Είτε έµφυτα είτε επίκτητα που τα αποκτάς στην πορεία µε την εµπειρία και την αλάνθαστη µέθοδο της δοκιµής και του λάθους».

Η Αγγελίνα λέει για τις προτάσεις που δέχεται από τον χώρο του µόντελινγκ: «Θέλω να κάνω συνεργασίες που θα είµαι ικανοποιηµένη στο τέλος της ηµέρας, οπότε, επειδή αυτό δεν είναι εφικτό, δεν συµβαίνει πλέον µε την ίδια συχνότητα που συνέβαινε παλαιότερα στην Ελλάδα. Αναγκάζοµαι να απέχω περισσότερο από ό,τι θα ήθελα να εργάζοµαι». Η ίδια προσανατολίζεται πλέον προς την υποκριτική. Την πρώτη της απόπειρα στον χώρο την έκανε το 2014 στον ANT1 στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη, στο σίριαλ «Καλές δουλειές» και σε σενάριο της Ρένας Ρίγγα.

Ακολούθησε η «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη στο Mega, ύστερα ήρθαν οι «Συµµαθητές» του Γιώργου Φειδά στον ANT1 και φέτος έπαιξε στο «Για πάντα παιδιά» της Κωνσταντίνας Γιαχαλή στο Open. Η ίδια µιλά µε ενθουσιασµό για τη νέα της ενασχόληση: «Φυσικά µε ενδιαφέρει η υποκριτική, είναι αυτό που µε κάνει ευτυχισµένη, κάτι που από νεαρή ηλικία επιθυµούσα. ∆εν γεννήθηκε στην πορεία της καριέρας µου ως µοντέλο, για διάφορους προσωπικούς λόγους, όµως, δεν συνέβη νωρίτερα. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα να γίνω µοντέλο, αντιθέτως πάντα ονειρευόµουν να γίνω ηθοποιός».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved