Άννα Παυλίδου: «Η διάκρισή μου είναι μια πρόκληση και μια αναμέτρηση κυρίως με τον εαυτό μου»
Models

Άννα Παυλίδου: «Η διάκρισή μου είναι μια πρόκληση και μια αναμέτρηση κυρίως με τον εαυτό μου»

«Το μόντελινγκ πέθανε, ζήτω το μόντελινγκ» φαίνεται να πιστεύει η Άννα Παυλίδου.

H νεαρή καλλονή διανύοντας τη δεύτερη δεκαετία της ζωής της προσδοκεί να δει την ομορφιά να κυριαρχεί σε περιοδικά, τηλεόραση και showbiz.

«Η εποχή υποδεικνύει την ανάγκη για ομορφιά. Ομορφα συναισθήματα, ωραίες εικόνες, χρήσιμες εμπειρίες», είπε καθώς συστήνεται. «Δεν αντέχουν τα μάτια μας άλλη μαυρίλα, άσχημες εικόνες και κακές ειδήσεις. Ας σηκώσουμε ψηλά τον πήχη της αισθητικής σε όλα τα επίπεδα», προτρέπει η 22χρονη καλλονή που πριν λίγες ημέρες κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.



«Στα Καλλιστεία συμμετείχα γιατί έμαθα ότι τα δικαιώματα του διαγωνισμού πήρε ο επιχειρηματίας, γνωστός στον χώρο της ένδυσης, Πάνος Ζήνας, και ήξερα ότι έχει τη δυνατότητα να αναδείξει ξανά τον θεσμό. Αγαπώ τον χώρο της μόδας και έχω την πεποίθηση ότι ο τίτλος που κέρδισα θα είναι η άκρη του νήματος που οδηγεί σε μια ευκαιρία. Η διάκριση μου είναι μια πρόκληση και μια αναμέτρηση κυρίως με τον εαυτό μου για το πού μπορώ να φτάσω», είπε η Αννα, η οποία, ευγενική και χαμηλών τόνων, δείχνει να πατά γερά στα πόδια της, ενώ η ελληνική κατατομή του προσώπου της και η ψηλόλιγνη σιλουέτα της την καθιστούν ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο νέας κοπής. «Ευτυχώς υπήρξε μια γενιά μοντέλων που είναι παράδειγμα για εμάς. Γυναίκες όπως η Μπαλατσινού, η Δαρμουσλή, η Μαστρογιάννη, η Τουτουνζή άνοιξαν τον δρόμο στην Ελλάδα και υπήρξαν πρότυπα. Είναι κρίμα που τέτοια κορίτσια έλειψαν στις επόμενες γενιές. Μήπως έτυχε σε εμάς ο κλήρος της συνέχειας; Βλέπω συνομήλικες μου που είναι διατεθειμένες να γράψουν τα επόμενα κεφάλαια της ενδιαφέρουσας ιστορίας».

Ρωτήθηκε για τη μεγάλη βραδιά. «Τον τελικό τον βίωσα με άγχος. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να επιδεικνύει το σώμα της. Η άνεση στην πασαρέλα είναι θέμα εμπειρίας. Δεν είχα μια αντίστοιχη εμπειρία, βλέπεις. Δεν με ενδιέφερε, όμως, τόσο αν θα άρεσα στην επιτροπή όσο αν θα σύστηνα επιτυχώς την προσωπικότητα μου στην επιτροπή. Θυμάμαι την ώρα που περπάτησα με την τουαλέτα Panos Zinas- Cinema και η Ραφαέλα μου πέρασε την κορδέλα και μου φόρεσε το στέμμα. Ο τίτλος της Σταρ Ελλάς είναι για εμένα το πρώτο κεφάλαιο ενός παραμυθιού που ελπίζω να έχει πολλά κεφάλαια. Πιστεύω, πάντως, ότι η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό. Οπως λένε οι Γάλλοι, μια ατέλεια μπορεί να φαντάζει πολύ πιο σέξι. Στη χαρισματική προσωπικότητα, από την άλλη, υποκύπτουν όλοι», είπε στο Gala.

Διαβάστε επίσης:

Σταρ Ελλάς 2021-Άννα Παυλίδου: Αυτή είναι η ομορφότερη γυναίκα της Ελλάδας και είναι πολύ ερωτευμένη

Μαίρη Μπάρκουλη: Ξεκαθαρίζει για την παρεξήγησή της με τη Βανδή – Τα κλάματα και η ανάρτηση

Χαλκιάς για Φιλιππίδη: «Δεν θέλω να κάνω κουτσομπολιό, κάνω υπομονή περιμένοντας τη Δικαιοσύνη…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved