Τελικός GNTM 4: Όλγα Ντάλλα: Πώς τη γνωρίσαμε και πώς είναι σήμερα! Η πλήρης μετάλλαξή της!
Models

Τελικός GNTM 4: Όλγα Ντάλλα: Πώς τη γνωρίσαμε και πώς είναι σήμερα! Η πλήρης μετάλλαξή της!

Τελικός GNTM 4: Η Όλγα Ντάλλα είναι το... ζωντανό παράδειγμα του πώς μπορεί ένας άνθρωπος να αλλάξει πλήρως μέσα σε μόλις τρεις μήνες, όσο διήρκησε δηλαδή ο φετινός κύκλος του ριάλιτι μοντέλων. 

H 21χρονη κολυμβήτρια, η οποία διεκδικεί τον τίτλο και το έπαθλο του GNTM, θέλοντας διακαώς να βγει νικήτρια από τον φετινό κύκλο, μας είχε συστηθεί ως τελειόφοιτη του ΤΕΦΑΑ και όπως είχε πει την ημέρα της οντισιόν της, την πρόταση να συμμετάσχει στο ριάλιτι μοντέλων την έκανε ο αδελφός της.

Στην αρχή, το είδε ως... πλάκα όμως τελικά αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της. Η μητέρα της και ο αδελφός της, όπως είχε αποκαλύψει τότε, πριν από περίπου τέσσερις μήνες δηλαδή, ζουν στη Γερμανία και εκείνη εδώ στην Ελλάδα προκειμένου να ακολουθεί πρωταθλητισμό στον χώρο της κολύμβησης.

Δείτε παρακάτω την οντισιόν της:

Η Όλγα έχει αλλάξει πολύ από τότε. Όχι μόνο εξωτερικά αλλά και σε καταστάσεις στη ζωή της μιας και η γνωριμία της με τον συμπαίκτη της Στυλιανό αποδείχτηκε καταλυτική. Όταν έφυγε μάλιστα εκείνος από το παιχνίδι, παραδέχτηκαν και οι δύο τη σχέση που είχαν συνάψει μέσα στο παιχνίδι, ανταλλάσσοντας on air καυτά φιλιά. Δείτε τους παρακάτω:

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της Όλγας μέσα στο παιχνίδι, ήταν όταν στο παιχνίδι "εισέβαλε" η μητέρα της στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Πάντως, η Όλγα ήταν από τις παίκτριες που δεν υπολόγισαν τις "θυσίες" που θα έπρεπε να κάνουν προκειμένου να αποκτήσουν τη δική τους θέση στον χώρο του μόντελινγκ. Όποτε τής ζητήθηκε, μεταμορφώθηκε από τους ειδικούς για τις ανάγκες κάποιας δοκιμασίας ή φωτογράφισης, έκανε αργά αλλά σταθερά βήματα προόδου και κατάφερε με υπομονή και επιμονή να διαβεί τον δύσκολο δρόμο προς τον τελικό. Όσο για τις αλλαγές της από τότε που μπήκε στο παιχνίδι μέχρι σήμερα, είναι πράγματι εντυπωσιακές. Δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: GNTM Spoiler: Οι δύο φιναλίστ και η τρίτη θέση (photos)

GNTM 4: Η σκληρή δοκιμασία, η στρατηγική και η συγκινητική αποχώρηση. Αυτοί είναι οι 3 φιναλίστ!

GNTM: Έξαλλο το Twitter με την κριτική της επιτροπής για τις πόζες των μοντέλων! Επικά σχόλια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved