GNTM 4 τελικός: Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Πώς μπήκε και πώς φεύγει από το παιχνίδι! Η μεγάλη αλλαγή
Models

GNTM 4 τελικός: Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Πώς μπήκε και πώς φεύγει από το παιχνίδι! Η μεγάλη αλλαγή

GNTM 4 τελικός: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου από την αρχή της παρουσίας της στο φετινό GNTM είχε δείξει πως είναι εντελώς διαφορετική και πως ήταν αποφασισμένη για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορούσε! 

Οι... βιτριολικές της ατάκες, οι "καταγγελίες" της εις βάρος συμπαικτών της και οι "κακιούλες" που πολλές φορές εξέφραζε on camera κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν την έκαναν και πολύ ευχάριστη, ούτε μέσα στο σπίτι του GTNM όσο και στο τηλεοπτικό κοινό.

Στην οντισιόν, η 19χρονη κοπέλα μάς παρουσιάστηκε ως συνεσταλμένη νέα που λάτρευε τη μόδα την οποία έβλεπε ως τέχνη.

Δείτε το βίντεο με την οντισιόν της:

H Κυβέλη μεγάλωσε στην Κέρκυρα και από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι έχει ισχυρό χαρακτήρα, δυναμισμό και ήταν αποφασισμένη να κατακτήσει το όνειρό της.

H Κυβέλη έκλαψε πολλές φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Άλλοτε επειδή ένιωθε αδικημένη, άλλοτε γιατί θύμωνε με τη συμπεριφορά κάποιου συμπαίκτη της και άλλοτε γιατί απλά ένιωθε ότι πιέζεται πολύ. Μία από τις φορές που την είδαμε με δάκρυα στα μάτια ήταν όταν την επισκέφτηκε σε δοκιμασία η μητέρα της την οποία έτρεξε να αγκαλιάσει και να φιλήσει πολύ χαρούμενη. Δείτε το βίντεο:

Η νεαρή Κερκυραία πάντως χάρισε στο παιχνίδι και πολύ μεγάλες... στιγμές της. Όμορφη και εντυπωσιακή όπως είναι, κατάφερε πολλές φορές να κλέψει τις εντυπώσεις. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο:

Παρ' όλο που η Κυβέλη μπήκε στο παιχνίδι με κοντό μαλλί, στο makeover στα πρώτα επεισόδια του παιχνιδιού κατάφερε να έχει μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, αλλάζοντας απλά κούρεμα. Αξίζει να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες πώς ήταν πριν μπει στο παιχνίδι, πώς μεταμορφώθηκε κατά τη διάρκεια του GNTM και πώς πρόκειται να διεκδικήσει στον τελικό το έπαθλο και τον τίτλο:

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: GNTM Spoiler: Οι δύο φιναλίστ και η τρίτη θέση (photos)

GNTM 4: Η σκληρή δοκιμασία, η στρατηγική και η συγκινητική αποχώρηση. Αυτοί είναι οι 3 φιναλίστ!

GNTM: Έξαλλο το Twitter με την κριτική της επιτροπής για τις πόζες των μοντέλων! Επικά σχόλια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved