Η Ελληνίδα στυλίστρια και φίλη της Eva Longoria
G-Fashion

Η Ελληνίδα στυλίστρια και φίλη της Eva Longoria

Μόλις στα 24 χρόνια της, η στυλίστρια Σάντυ Αρμένη έχει καταφέρει να είναι τοπ στο χώρο της. Η Σάντυ είναι προσωπική στυλίστρια αλλά και πολύ καλή φίλη της Eva Longoria και φυσικά ζει μόνιμα στο εξωτερικό.

''Πάντα μου άρεσαν τα ρούχα, αλλά το έναυσμα για να προχωρήσω ήταν μια συζήτηση που είχα με την Πατρίτσια Φιλντ, η οποία μου είπε ''αφού σ' αρέσει, γιατί δεν δοκιμάζεις;''. Το δοκίμασα και μου έκατσε. Μου έχουν τύχει κάποιες καλές δουλειές για αρχή και προχωράμε... Ουσιαστικά βαρέθηκα να κάνω τα ίδια πράγματα και να πηγαίνω στα ίδια μέρη. Ήθελα να βρω μια καινούργια πηγή έμπνευσης και όπως λέω, η Ελλάδα είναι ο άντρας μου και η Νέα Υόρκη ο εραστής μου. Ήθελα να ζήσω κάτι διαφορετικό και αυτό είναι μία ακόμα δοκιμασία για εμένα» δηλώνει η ίδια σε συνέντευξή της στη Real.

Σε ό,τι αφορά τη φιλία αλλά και τη συνεργασία της με την εκρηκτική Eva Longoria, δήλωσε: ''Μιλάμε για άντρες, για σχέσεις... Για όλα αυτά που συζητάνε οι γυναίκες μεταξύ τους... Είχα βγει έξω να καπνίσω μ' έναν φίλο μου και έρχεται εκείνη και αρχίζει να μου μιλάει από μόνη της. Μου είπε ''Επιτρέπεται να καπνίζεις'' -κι αυτό γιατί στο Λος Άντζελες το κάπνισμα δεν επιτρέπεται ούτε στον δρόμο. Έτσι, ξεκινήσαμε να μιλάμε και της είπα να έρθει μέσα στο μαγαζί όπου ήμουν με την παρέα μου. Μετά πήγαμε για μανικιούρ, αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο... Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο πίναμε καφέ και μιλάγαμε περί γκομενικών... Μου ανοίχτηκε κατευθείαν, ενώ με ήξερε μια ώρα και ήταν πολύ απλή και φιλική μαζί μου. Δεν είχε τουπέ. Οι άνθρωποι που έχουν πετύχει, δεν έχουν ανάγκη να το παίξουν κάποιοι, γιατί πολύ απλά είναι κάποιοι. Αυτό με κουράζει στην Ελλάδα...''

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved