Γιατί η άνεση είναι το πιο «hot» trend του φετινού Χειμώνα
G-Fashion

Γιατί η άνεση είναι το πιο «hot» trend του φετινού Χειμώνα

Φέτος το χειμώνα, η πιο «hot» πρόταση παγκοσμίως δεν είναι άλλη από το να φορέσεις τον πιο… άνετο εαυτό σου! Αυτό βέβαια είναι πολύ δύσκολο να το πετύχεις μέσα σε υφάσματα που σε στενεύουν ή διαγράφουν όλες σου τις ατέλειες και παπούτσια που σε κάνουν να μετράς τα λεπτά μέχρι να γυρίσεις στο σπίτι και να τα πετάξεις σε μία γωνία, μέχρι την επόμενη μέρα που θα προσπαθήσεις να «σκαρφαλώσεις» πάλι πάνω σε αυτά.

Ο λόγος που όλοι οι trendsetters παγκοσμίως «επιτάσσουν» για φέτος την άνεση είναι γιατί αποδεδειγμένα, όσο πιο άνετα νιώθεις τελικά με τον εαυτό σου, τόσο πιο όμορφη και υγιής δείχνεις.

Και ειλικρινά, δεν υπάρχει τίποτα πιο fashionable από το να είσαι υγιής από την κορυφή… μέχρι τα πόδια.

2

Αν, λοιπόν, θες να ακολουθήσεις το φετινό trend, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να αποκηρύξεις τα άβολα ψηλοτάκουνα που στενεύουν ολημερίς τα πόδια σου και να τα αντικαταστήσεις με ένα κομψό και συγχρόνως ανατομικό ζευγάρι που θα τα προστατεύει από τα «κακώς κείμενα» της καθημερινότητας, όπως η ορθοστασία. Πριν αρνηθείς, θυμήσου απλά, όλες εκείνες τις φορές που ένα πραγματικά υπέροχο βράδυ εξελίχθηκε σε «εφιάλτη» και σε βρήκε καθισμένη στον καναπέ με πονεμένα πόδια, ενώ όλοι οι άλλοι γύρω σου χόρευαν ασταμάτητα.

3

Δεν χρειάζεται πια να ρισκάρεις την αξιοπρέπεια και κυρίως την υγεία των ποδιών σου ακροβατώντας πάνω σε πανύψηλα τακούνια. Αντικαθιστώντας τα, με ένα ζευγάρι διαχρονικές μπαλαρίνες από γνήσιο και εύκαμπτο δέρμα, θα νιώθεις πιο άνετη στις κινήσεις σου και το βράδυ, θα σε βρίσκει στο σπίτι ξεκούραστη ή σε κάποιο μαγαζί να θαμπώνεις τους παρευρισκόμενους με τις χορευτικές σου φιγούρες. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Memory Cushion® διαθέτει το αφρώδες υλικό που «θυμάται», αποσυμπιέζει το πόδι, μειώνει τους κραδασμούς που ασκούνται στο πέλμα και κατανέμει σωστά την πίεση που υπάρχει στο πόδι σου. Σκέψου πόσο «λάθος» είναι να προσπαθείς να προσαρμόσεις την ανατομία του ποδιού σου σε ένα παπούτσι που δεν είναι διαμορφωμένο στα μέτρα του. Καιρός λοιπόν, να κάνεις το αντίθετο!

4

Για να μην αποχωρίζεσαι ποτέ την «μοδάτη» εκδοχή του εαυτού σου, μπορείς να παραμείνεις in fashion ακόμη και μέσα στο σπίτι. Επιλέγοντας ένα μοντέρνο ζευγάρι βελούδινες παντόφλες, που θα ξεκουράζει τα πόδια σου ακόμη κι όταν εσύ δίνεις… μάχη με τις δουλειές του σπιτιού, θα κάνεις την άνεση αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και τρόπο ζωής. Ένα υπόδημα με τον προηγμένο ανατομικό σχεδιασμό BioPrint®, αναδεικνύει το πόδι στη φυσική του στάση, υποστηρίζοντας την καμάρα και σταθεροποιώντας την πτέρνα. Με πάτο από φυσικό φελλό και καουτσούκ, εξασφαλίζεις για το πέλμα σου την τέλεια βάση. Η ευκαμψία και το ελαφρύ του υλικό, σου επιτρέπουν να περπατάς ακόμη πιο άνετα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας!

5

Ποιος είπε ότι η υγεία δεν «φοριέται» ασορτί με το στυλ και τη μόδα; Μία βόλτα σε ένα από τα επιλεγμένα φαρμακεία, θα σε πείσει πως η Outdoor και Indoor φετινή collection της Scholl, περιλαμβάνει τα must have παπούτσια που έλειπαν φέτος από την παπουτσοθήκη σου. Πλέον, το βάδισμά σου θα είναι φυσικό, άνετο και ο «αέρας» σιγουριάς που θα αποπνέεις σε κάθε σου βήμα, θα μαγνητίζει τα βλέμματα όλων των περαστικών!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved