Τρεις τρόποι για να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο ανάλαφρη!
G-Fashion

Τρεις τρόποι για να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο ανάλαφρη!

Οι εξαντλητικοί ρυθμοί τις καθημερινότητας σε βγάζουν «νοκ άουτ» κάθε βράδυ, ξαπλωμένη στο καναπέ του σαλονιού σου κάτω από μία κουβέρτα φλις με τα μάτια σου να κλείνουν από την εξάντληση. Σηκώνεσαι από τη «γνωστή» σου θέση, για να πας μέχρι το κρεβάτι και νιώθεις ότι τα πόδια σου δεν σε βαστάνε. Ναι, η καθημερινή ρουτίνα σου «ρουφάει» όλη την ενέργεια και μόλις νυχτώνει, κατεβάζει τη στάθμη της μπαταρίας σου, εσύ όμως τι κάνεις για να ξεκουράσεις λίγο το σώμα σου και να του προσφέρεις την άνεση που έχει τόσο ανάγκη; Αν ψάχνεις την απάντηση… κοίταξε κάτω. Βρήκες το λάθος;

Μπορεί να φαντάζει απίθανο, αλλά όλα ξεκινάνε από τα πόδια σου. Η άνεση των ποδιών μας επηρεάζει και το σύνολο της υγείας του υπόλοιπου σώματος. Θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικές με την επιλογή του υποδήματος που θα μας συντροφεύει μέσα στη μέρα.

Έχεις παρατηρήσει πόσο μικρά είναι τα πέλματά σου, αναλογικά με το υπόλοιπο σώμα σου; Σκέψου λοιπόν πόσο μεγάλες είναι οι δυνάμεις που τους ασκούνται σε κάθε σου βήμα. Αντιστοιχούν περίπου σε μιάμιση φορά του σωματικού σου βάρους. Κατά μέσο όρο, μία τυπική μέρα στεκόμαστε όρθιοι τέσσερις ώρες και κάνουμε 8.000 με 10.000 βήματα. Στο σύνολο, λοιπόν, τα πόδια μας υπόκεινται σε δυνάμεις που ισοδυναμούν με το βάρος ενός φορτηγού φορτωμένο με εκατοντάδες τόνους σκυρόδεμα. Αν θέλεις να ελαφρύνεις λίγο την εξάντληση που νιώθεις και να αλλάξεις όλα τα παραπάνω, ξεκίνα από τα πόδια σου.

2

Υιοθέτησε ένα πιο άνετο στυλ

Ήρθε η ώρα να πεις… «αντίο» στα άβολα στενά ψηλοτάκουνα που με τον τρόπο τους επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τη μέρα σου, τα πόδια και την υγεία σου και να τα αντικαταστήσεις με ένα ανατομικό υπόδημα που θα αγκαλιάζει την θηλυκή σου πλευρά αλλά και την υγεία σου ταυτόχρονα. Η τελευταία τάση της ευρωπαϊκής μόδας, ακούει στο όνομα Scholl. Η Scholl, έχει δημιουργήσει για σένα, μία Outdoor και μία Indoor συλλογή ανατομικών παπουτσιών που εξισορροπεί την τεχνολογία με το στυλ, για έξω και μέσα στο σπίτι αντίστοιχα. Ένα ζευγάρι παπούτσια που σε κάνει να νιώθεις άνετα, προσδίδοντας σου το ανάλογο στυλ, θα σε κάνει να αγαπήσεις ακόμη περισσότερο τον εαυτό σου σε κάθε του βήμα.

3

Μοίρασε το βάρος σωστά

Επιλέγοντας ένα παπούτσι με τον σωστό πάτο, θα μπορέσεις να αποσυμπιέσεις το πόδι σου, να το επιβαρύνεις λιγότερο και να το ξεκουράσεις, μοιράζοντας ομοιόμορφα την πίεση που του ασκείται σε κάθε του βήμα. «Ντύνοντας» το βάδισμά σου με την πρωτοποριακή τεχνολογία Memory Cushion® που διαθέτει έναν πάτο από αφρώδες υλικό «memory effect» και προστατεύει το πόδι σου από τους συνεχείς κραδασμούς, ενώ αυξάνει την επιφάνεια επαφής του ποδιού ώστε να κατανέμεται ακόμη καλύτερα η πίεση που δημιουργείται στο πέλμα σου. Στο τέλος της μέρας θα «πετάς» για να πας από τον καναπέ στο κρεβάτι σου.

4

Νιώσε σε κάθε βήμα «σαν στο σπίτι σου»

Ποιος είπε ότι η ορθοστασία και το τρέξιμο σταματάνε μόλις περάσεις την πόρτα του σπιτιού σου; Εκεί να δεις τι σε περιμένει! Για να τη βγάλεις «καθαρή» με τις κουραστικές δουλειές του νοικοκυριού, μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι άνετες παντόφλες που διαθέτει μία από τις πατενταρισμένες τεχνολογίες που προστατεύουν τα πόδια και θα σου παρέχουν μία αίσθηση ξεκούρασης σε κάθε σου βήμα. Όλα αυτά χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία BioPrint® που διατηρεί το πόδι στη φυσική του στάση, στηρίζοντας την καμάρα και σταθεροποιώντας την πτέρνα. Επιπλέον, ο πάτος από το ειδικό μείγμα με φυσικό φελλό και καουτσούκ, δημιουργεί την τέλεια βάση κάνοντας το βαδισμά σου, ακόμη πιο εύκολο και ξεκούραστο.

5

Αν θες η μέρα σου να κυλάει με πιο εύκολους και γρήγορους ρυθμούς, πλέον ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και από πού να ξεκινήσεις. Πηγαίνοντας μία βόλτα στο κοντινότερο φαρμακείο και δοκιμάζοντας ένα από τα νέα σχέδια της Scholl, «εξοπλίζεις» την καθημερινότητα και την ευεξία σου με τον πιο υποστηρικτικό σύμμαχο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved