Αυτά είναι τα πιο άνετα και must παπούτσια του φετινού χειμώνα!
G-Fashion

Αυτά είναι τα πιο άνετα και must παπούτσια του φετινού χειμώνα!

Έχεις παρατηρήσει πως το μέγεθος των ποδιών μας είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα. Γνώριζες, όμως, ότι οι δυνάμεις που ασκούνται σε κάθε βήμα είναι τόσο μεγάλες που αντιστοιχούν σε μιάμιση φορά του σωματικού βάρους μας; Επιπλέον, σκέψου ότι κατά μέσο όρο ένας άνθρωπος περνάει τέσσερις ώρες όρθιος, κάνοντας 8.000 με 10.000 βήματα, ημερησίως. Όλα αυτά στο σύνολο αναλογούν με δυνάμεις ισοδύναμες με το βάρος ενός φορτηγού φορτωμένου με εκατοντάδες τόνους σκυρόδεμα!

Φαντάσου, λοιπόν, πόσο περισσότερο ταλαιπωρούμε τα πόδια μας, όταν τα «ντύνουμε» μέσα σε στενές γόβες που τα καταπονούν ακόμη πιο πολύ και μας κάνουν και νιώθουμε άβολα, καθώς φοβόμαστε μη χάσουμε την ισορροπία μας. Τώρα ξέρεις γιατί κάθε βράδυ, έρχεσαι αντιμέτωπη με ανυπόφορους πόνους στα πόδια.

12

Αν δεν ξέρεις τι δώρο να κάνεις στον εαυτό σου φέτος τα Χριστούγεννα, «ντύσε» τα πόδια σου με τα νέα ξεχωριστά ανατομικά υποδήματα Scholl, που χαρίζουν σε κάθε σύγχρονη γυναίκα το μοναδικό στυλ αλλά κυρίως την άνεση που ζητούσες. Η Scholl γνωρίζοντας τις ανάγκες σου, δημιούργησε την πιο must χειμερινή collection, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της ευρωπαϊκής μόδας, που θα σε ακολουθεί σε κάθε σου βήμα -μέσα και έξω από το σπίτι.

13

Για τις πολύ δύσκολες μέρες που φεύγεις νωρίς το πρωί από το σπίτι και επιστρέφεις όταν έχει πλέον νυχτώσει, μπορείς να επιλέξεις ένα από τα μοντέλα που διαθέτουν την πρωτοποριακή τεχνολογία Memory Cushion. Φορώντας ένα από τα τρία μοντέλα, τις μπαλαρίνες Akita, τα Phillis και το εύκολο στην εφαρμογή Peyton, χαρίζεις στο βήμα σου έναν πάτο από το αφρώδες υλικό που «θυμάται» (memory effect). Πρόκειται για υποδήματα που προσαρμόζονται στην ανατομία του ποδιού, ενώ με τον αφρώδες εσωτερικό πάτο, κατανέμουν ομοιόμορφα όλες τις «αφόρητες» πιέσεις που ασκούνται στο πόδι, μειώνοντας συγχρόνως τους κραδασμούς.

14

Μπορεί μία ακόμη δύσκολη μέρα να έφτασε στο τέλος της, αλλά επιστρέφοντας σπίτι… το «τρέξιμο» δεν τελειώνει εδώ! Ευτυχώς επιλέγοντας ένα από τα indoor υποδήματα της Scholl, το πόδι σου θα νιώθει κι αυτό… σαν στο σπίτι του! Αν θες να τελειώνεις με το καθάρισμα και το μαγείρεμα σε χρόνο «ρεκόρ», το αθλητικά σχεδιασμένο Spikey 10 θα είναι ο σύμμαχός σου στη «μάχη» με το νοικοκυριό. Η Bioprint προηγμένη τεχνολογία του, προσφέρει στο πόδι σου τη σταθερότητα που ζητούσες για να είσαι ακόμη πιο ευέλικτη! Το ειδικό μείγμα Scholl® από φυσικό φελλό και καουτσούκ υποστηρίζει την καμάρα, ευθυγραμμίζει τα άκρα και ακολουθεί την ανατομία του ποδιού σου. Έτσι, παρέχει την τέλεια βάση για το πόδι σου ενώ το ξεκουράζει σε κάθε του βήμα. Αν πάλι ψάχνεις κάτι πιο… Memory Cushion τα σχέδια Panda και Rachele είναι ειδικά σχεδιασμένα για σένα και μπορείς να τα βρεις σε υπέροχα χρώματα!

15

Με τα μοντέρνα υποδήματα της Scholl, αναμφίβολα θα ανακηρυχτείς η μεγάλη νικήτρια στη… μάχη με το νοικοκυριό και την απαιτητική καθημερινότητα. Ξέχνα τις αναχρονιστικές ιδέες που θέλουν κάθε «ανατομικό» να μην είναι μοντέρνο. Αν συνεχίζεις να πιστεύεις ότι τα ανατομικά παπούτσια χρειάζονται συνταγή γιατρού ή κρύβουν από πίσω κάποιο πρόβλημα υγείας, έχεις μείνει πίσω. Μία βόλτα στο πλησιέστερο φαρμακείο θα σε πείσει πως η νέα χειμερινή collection της Scholl, είναι το must κομμάτι της season που έλειπε όχι μόνο από την παπουτσοθήκη, αλλά και από τη ζωή σου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved