Ο Στράτος Τζώρτζογλου ανέβηκε στην πασαρέλα και έκανε πρόβα γαμπριάτικου κουστουμιού!
G-Fashion

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ανέβηκε στην πασαρέλα και έκανε πρόβα γαμπριάτικου κουστουμιού!

Ενόψει του λαμπερού γάμου του το ερχόμενο καλοκαίρι στην Κρήτη με την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα, ο Στράτος Τζώρτζογλου ντύθηκε γαμπρός και… σαγήνευσε τα πλήθη!

Πως είναι γοητευτικός άντρας το γνωρίζουμε όλοι και όλες εδώ και πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από τότε που ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός. Τώρα, ήρθε η στιγμή να δοκιμάσει και τις δυνατότητές του ως μοντέλο και μάλιστα, η πρώτη του επαφή με το catwalk στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο ηθοποιός περπάτησε στην πασαρέλα με χειροποίητες δημιουργίες του Τάκη Γιαννέτου και εννοείται πως ήταν γαμπριάτικες ενόψει και του γάμου του.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, πιο γοητευτικός από ποτέ, και έχοντας στην πρώτη σειρά κοντά στην πασαρέλα τη σύντροφό του, περπάτησε με χάρη και χαμόγελο και κέρδισε τους πάντες.

Δεν ήταν όμως ο μόνος γοητευτικός άντρας που ανέβηκε στην πασαρέλα. Ο Μάνος Πανταζής, ο Μάνος Βροντζάκης, ο Γιώργος Καβακάκης, ο Μάνος Πίντζης και πολλοί άλλοι ωραίοι άντρες του ελληνικού μόντελινγκ ανέδειξαν τις handmade δημιουργίες του οίκου Giannetos που συμμετείχε στην Athens Xclusive Designers Week που φιλοξενείται για ακόμη μία φορά στο Ζάππειο Μέγαρο.

Δείτε φωτογραφίες από την επίδειξη μόδας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved