Αυτά είναι τα summer trends που πρέπει απαραίτητα να γνωρίζεις!
G-Fashion

Αυτά είναι τα summer trends που πρέπει απαραίτητα να γνωρίζεις!

Η θερμοκρασία αρχίζει μέρα με τη μέρα να «ανεβαίνει» όλο και περισσότερο, το ίδιο και η διάθεσή σου. Πρόλαβες ήδη και κατέβασες όλα τα μεταξωτά αέρινα φορέματα από τις πάνω ντουλάπες και στη θέση τους έβαλες το χοντρό πάπλωμα που σε κρατούσε ζεστή τους μήνες που πέρασαν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο χρόνος που μας απομένει για το… πολυπόθητο καλοκαίρι, είναι πλέον ελάχιστος έως ασήμαντος. Η αγαπημένη και πιο «καυτή» εποχή του χρόνου επέστρεψε και έχουμε ήδη αρχίσει να κάνουμε δειλά τα πρώτα… μεγαλεπήβολα σχέδια για τους μήνες που θα έρθουν.

Καλώς ή κακώς, υπάρχουν αρκετά πράγματα που χρειάζεται να προγραμματίσεις για τις διακοπές σου, εκτός από τον προορισμό και την παρέα. Ένα από αυτά είναι, πώς θα μπορέσεις να πετύχεις για μία ακόμη χρονιά τις πιο fashionable και… «ψαγμένες» εμφανίσεις σε όλο το νησί. Ακριβώς για αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σου κάνουμε ένα κατατοπιστικότατο update γύρω από τα must summer trends, τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να υιοθετήσεις φέτος. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που μπορούμε να σου εγγυηθούμε είναι πως ακολουθώντας τις συμβουλές μας, θα αγαπήσεις κάθε σου βήμα!

Mules are back!

Το μεγάλο throwback της σεζόν, δεν είναι άλλο από το αγαπημένο παπούτσι της επίσης αγαπημένης Carrie Bradshaw του SATC, τα «αθάνατα» mules! Πρόκειται ίσως για το πιο κομψό και διαχρονικό σχέδιο που «γεννήθηκε» πίσω στη δεκαετία των 00’s και «αναστήθηκε» πάλι φέτος, στις περισσότερες από τις μεγαλύτερες πασαρέλες παγκοσμίως. Να είσαι σίγουρη πως επιλέγοντας ένα άνετο ζευγάρι από τη νέα καλοκαιρινή κολεξιόν της Scholl, θα απολαμβάνεις το πιο ξεκούραστο και συγχρόνως στυλάτο βάδισμα. Το καλό με τα mules, είναι πως αφήνουν τη φτέρνα ακάλυπτη, δίνοντάς μας επιπλέον… πόντους θηλυκότητας, ενώ με τον εργονομικό σχεδιασμό που διαθέτουν στο πέλμα, τα μαξιλαράκια Technogel® της τεχνολογίας Gelactiv® που απορροφούν τους κραδασμούς, δεν θα περπατάς από το ένα στενό σοκάκι του νησιού στο άλλο, απλά θα… πετάς! Μην το σκέφτεσαι πολύ, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα γίνει το απόλυτο item που θα σε ακολουθεί από τις πρωινές μέχρι τις… πολύ βραδινές σου εμφανίσεις.

Το άνετο athleisure

Αν αναρωτιέσαι τι είναι το περιβόητο «athleisure» που βλέπεις όλο και συχνότερα, να ξέρεις πως πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες τάσεις της φετινής σεζόν, στην οποία «ορκίζονται» όλες οι διεθνείς και εγχώριες celebrities. Το μόνο που θα χρειαστεί, είναι να κάνεις match με τον πιο ευφάνταστο και πρωτότυπο τρόπο, αθλητικά items όπως φόρμες και tops, δημιουργώντας ένα σύνολο το οποίο θα είναι κατάλληλο όχι μόνο για το γυμναστήριο αλλά και για μία βραδινή έξοδο. Μπορεί να ακούγεται κάπως δύσκολο, ωστόσο, συνδυάζοντας τα εύκαμπτα και ελαφριά αθλητικά από Memory Cushion τεχνολογία της Scholl, με μία σατέν midi φούστα σε κάποια μεταλλική απόχρωση και από πάνω ένα λευκό αμάνικο t-shirt, θα έχεις δημιουργήσει μία σύγχρονη εικόνα, κατάλληλη για κάθε περίσταση, όπως ένα dinner με τις φίλες σου ή τον αγαπημένο σου.

Colors Everywhere!

Αν είσαι αρκετά τολμηρή στις εμφανίσεις σου, δεν υπάρχει αμφιβολία πως φέτος θα μπορέσεις να κάνεις τους πιο… τρελούς χρωματικούς συνδυασμούς. Η παλέτα των αποχρώσεων που θα φορεθούν μέσα στους επόμενους μήνες είναι αρκετά πλούσια, με τα έντονα και πιο «ζωντανά» χρώματα, όπως το κίτρινο, το μωβ και το ροζ, να κυριαρχούν σε κάθε βιτρίνα. Αν το στυλ σου βέβαια, κινείται σε πιο «ρομαντικά» και αυστηρά μονοπάτια, μπορείς να ντύσεις με μία χρωματική «κορύφωση» τα πόδια σου, φορώντας τα απίθανα πέδιλα με τεχνολογία BioPrint®, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν την τέλεια βάση για το πόδι σου, υποστηρίζοντας την καμάρα και σταθεροποιώντας την πτέρνα. Με αυτόν τον τρόπο, θα πεις επιτέλους «αντίο» στα άβολα παπούτσια που ταλαιπωρούν τα πόδια σου και δεν ταιριάζουν σε καμία περίπτωση σε ένα ανέμελο καλοκαιρινό look.

Σε προτρέπω να τρέξεις λοιπόν μέχρι το κοντινότερο φαρμακείο και να αναζητήσεις τα νέα μοντέρνα σχέδια της Scholl, τα οποία είμαι σίγουρη πως θα σε ενθουσιάσουν! Δεν είναι μόνο τα μοντέρνα σχέδια και τα «πλούσια» χρώματα, αλλά η ανεπανάληπτη άνεση που θα σου παρέχουν και θα σε κάνουν να νιώθεις ακόμη πιο όμορφη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved