Μαρέβα Μητσοτάκη: Αυτή την εμφάνιση δεν την περιμέναμε! Το ασπρόμαυρο σύνολο που συζητήθηκε (photos)
G-Fashion

Μαρέβα Μητσοτάκη: Αυτή την εμφάνιση δεν την περιμέναμε! Το ασπρόμαυρο σύνολο που συζητήθηκε (photos)

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει αποδείξει πως ανά πάσα στιγμή και με κάθε της εμφάνιση μπορεί να δώσει μαθήματα... στυλ!

Η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία τυγχάνει να βρίσκεται και πίσω από έναν ξεχωριστό οίκο μόδας με υπέροχες δημιουργίες, πριν από μερικές μέρες έκανε μία εμφάνιση που δεν θα μπορούσε παρά να συζητηθεί.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη βρέθηκε την Τρίτη 1η Οκτωβρίου στα εγκαίνια του νέου μουσείου του Ιδρύματος Βασίλη &Ελίζας Γουλανδρή, στην Αθήνα.

Ήταν τα πολιτικά εγκαίνια του μουσείου και δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του συζύγου της. Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τράβηξε αρχικά τα φωτογραφικά φλας όμως αυτά λίγο αργότερα στράφηκαν πάνω στη Μαρέβα Μητσοτάκη η οποία δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη με το υπέροχο ασπρόμαυρο σύνολο που είχε επιλέξει για την περίσταση.

Άκρως φθινοπωρινό, απλό αλλά συγχρόνως και κομψό, το ντύσιμό της συζητήθηκε ιδιαίτερα, με την ίδια να δείχνει λαμπερή και καθόλου επιτηδευμένη σε ό,τι αφορά τις στυλιστικές της επιλογές.

Αρκεί μόνο να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες για να συμφωνήσετε πως επρόκειτο για μία από τις καλύτερες -στυλιστικά- εμφανίσεις της, τον τελευταίο καιρό.

Δείτε την παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved