Σήλια Κριθαριώτη: Έδωσε το παρών στα British Fashion Awards! Ποιες διάσημες φόρεσαν τα ρούχα της;
G-Fashion

Σήλια Κριθαριώτη: Έδωσε το παρών στα British Fashion Awards! Ποιες διάσημες φόρεσαν τα ρούχα της;

Η Σήλια Κριθαριώτη έδωσε το «παρών» στο Λονδίνο με λαμπερή παρέα, στη μεγαλύτερη εκδήλωση για τη μόδα πανευρωπαϊκώς!

Λίγες ημέρες μετά την tête-à-tête συνάντηση της σχεδιάστριας με την Anna Wintour στην Αθήνα, η Σήλια ταξίδεψε στο Λονδίνο για την κορυφαία διοργάνωση των British Fashion Council.

Η εκρηκτική Elsa Hosk, η Σουηδή καλλονή και Victoria’s Secret Angel επέλεξε φούστα με περίτεχνο δέσιμο στη μέση και cropped top από ροζ μεταλλικά Swarovski. Η αυστριακή Nadine Leopold, επίσης top model και Victoria Secret Angel επέλεξε δημιουργία από τη Συλλογή AW19-20 που παρουσιάστηκε στο Πάρισι τον περασμένο Ιούλιο: φούστα με σκίσιμο από ροζ ταφτά και bodice από μαύρο βελούδο με βαθύ ντεκολτέ.

Το αγαπημένο top model Lorena Rae επέλεξε μίνι custom δημιουργία σε nude χρώμα και ολοκέντητη με πολύχρωμα Swarovski, leggings κεντημένα στο χέρι και μεγάλη φούστα από ολομέταξο τούλι, η οποία αναδείκνυε τα πανέμορφα πόδια του Αγγελου της Victoria’s Secret.

Αμέσως μετά, εμφανίστηκε με body conscious μακριά δημιουργία από Swarovski. Ακόμη μια εντυπωσιακή παρουσία ήταν αυτή της YouTuber Emma Miller, με μια μαύρη αποκαλυπτική τουαλέτα Celia Kritharioti Couture.

Στην παρέα και η deputy editor της βρετανικής Vogue και φίλη της σχεδιάστριας, Sarah Harris, με body conscious δημιουργία από μαύρη παγιέτα και η Viscountess Emma Weymouth με ολοκέντητη στράπλες δημιουργία, η οποία είχε τρία layers από μεταξωτό τούλι και μια φούστα-tutu.

H Emma Weymouth είχε περπατήσει στην επίδειξη της Συλλογής AW19-20, στην οποία και παρουσιάστηκε η συγκεκριμένη δημιουργία.

Τέλος, η Samantha Conti του WWD, του πιο επιδραστικού website για τη μόδα επέλεξε grecian chic δημιουργία με ντραπέ bodice και πλισέ φούστα. Στην εκδήλωση βρέθηκε ο Νίκος Τσάκος και ο σύζυγος της Sarah Harris, Alfie.

Είναι η δεύτερη χρονιά που ο oίκος Celia Kritharioti Couture συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή της μόδας. Πέρυσι, οι Cindy Bruna, Josephine Skirver, Gabrielle Caunesil, An Beatriz Barros και Sarah Harris κέρδισαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί με δημιουργίες Celia Kritharioti Couture.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved