Μαρία Μενούνος: Έκανε το απόλυτο φθινοπωρινό look - Τα μποτάκια που θα ζηλέψεις (Photos)
G-Fashion

Μαρία Μενούνος: Έκανε το απόλυτο φθινοπωρινό look - Τα μποτάκια που θα ζηλέψεις (Photos)

Η Μαρία Μενούνος έχει στιλ και το αποδεικνύει καθημερινά αν κρίνουμε φυσικά και από τις φωτογραφίες που η ίδια ποστάρει στα social media.

Πρόσφατα, φόρεσε το απόλυτο φόρεμα για το φθινόπωρο. Ένα φόρεμα - πουλόβερ το οποίο συνδύασε με εκπληκτικά μποτάκια. Πρόκειται για ένα look που μπορείς πολύ εύκολα να αντιγράψεις και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Η Μαρία Μενούνος που ακόμη δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την απώλεια της μητέρας της, συχνά της αφιερώνει μηνύματα με σκέψεις, όπως έκανε και πρόσφατα που σε ένα ποστ της είχε γράψει:

«Μου λείπεις τόσο πολύ μαμά μου. Είναι τόσο δύσκολο να πιστέψω όλα αυτά που πέρασε αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια. Για Όλα όσα χαμογέλασε. Όλοι προσπαθούμε να επιβιώσουμε και να ευδοκιμήσουμε. Χαίρομαι που το κάναμε, αλλά είναι πολύ αργά για να κοιτάξουμε πίσω και να το επεξεργαστούμε. Βοηθώντας μια οικογένεια για αυτή την εξαντλητική ασθένεια μου θυμίζει τώρα κάθε οδυνηρή στιγμή. Ήμασταν τυχεροί που είχαμε φάσεις. Είμαι ευγνώμων που έβγαλα όλα αυτά τα βίντεο, γιατί μπορώ να δω κάθε βήμα – δεν υπάρχει τίποτα που να θέλω να θυμάμαι και δεν το απαθανάτισα».

Δες το look που έκλεψε τις εντυπώσεις στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μενούνος: Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια - Άλλη μία απώλεια για την οικογένειά της

Απίστευτη αλλαγή για την παρουσιάστρια! Έκοψε τα μαλλιά της κοντά και είναι αγνώριστη

Μαρία Μενούνος: Δεύτερη απώλεια μετά το θάνατό της μαμάς της – Το συγκινητικό μήνυμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved