Athens Fashion Week:Η συγκινητική αφιέρωση στην Κάτια Νικολαΐδου & το ατύχημα της Μάλφα στο cat walk
G-Fashion

Athens Fashion Week:Η συγκινητική αφιέρωση στην Κάτια Νικολαΐδου & το ατύχημα της Μάλφα στο cat walk

Απόψε (21/4) στο Ζάππειο φιλοξενήθηκε η επίδειξη μόδας του Δημήτρη Στρέπκου ο οποίος, συγκλονισμένος ακόμα από τον χαμό της ηθοποιού φίλης του Κάτιας Νικολαΐδου, θέλησε να αφιερώσει το event στη μνήμη της. 

Γι' αυτό και την ώρα της έναρξης του fashion show έπαιξε στις γιγαντοοθόνες ένα video fashion clip με πρωταγωνίστρια την αξέχαστη ηθοποιό φίλη του ενώ ο σχεδιαστής ονόμασε το σόου του «Daydreaming A poem for Katia».

1713722623495-729109035-STREPKOS.jpg

«Σήμερα ήταν η τελευταία σου παράσταση…»: Το μήνυμα μετά την κηδεία της Νικολαΐδου ραγίζει καρδιές

Ο γνωστός σχεδιαστής μάλιστα είχε ως guest stars για το fashion show του 15 celebrities και 20 μοντέλα που ανέβηκαν στην πασαρέλα και παρουσίασαν τις avant garde δημιουργίες του.

Φέτος, ο Δημήτρης Στρέπκος κλείνει 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική μόδα και φυσικά ήθελε να είναι όλα τέλεια στην αποψινή βραδιά.

Και πράγματι οι δημιουργίες του εντυπωσίασαν, αν και δεν έλειψαν και τα ευτράπελα. Όταν η Μπέσσυ Μάλφα βγήκε ενώπιον του κοινού για να περπατήσει με δημιουργία του Δημήτρη Στρέπκου, το τακούνι της μπλέχτηκε στην πλούσια μακριά φούστα της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει βήμα.

tsavalou.jpg

H Κατερίνα Τσάβαλου.

Η ηθοποιός κοντοστάθηκε και προσπάθησε να λύσει μόνη της την κατάσταση αλλά τελικά χρειάστηκαν και... ενισχύσεις, με τον Περικλή Κονδυλάτο να σπεύδει για να τη βοηθήσει.

Ως σωστή επαγγελματίας και παρότι δεν είναι μοντέλο, η Μπέσσυ Μάλφα αντέδρασε απόλυτα φυσιολογικά και αστραπιαία στις συνθήκες, τις προσπέρασε και έκανε την εμφάνισή της λαμπερή και με χαμόγελο, προκαλώντας το χειροκρότημα όλων.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved