G-Fashion

Η Ana Beatriz Barros στην Ελλάδα- Η συνάντηση με την Σήλια Κριθαριώτη!

Gossip-tv Team

Η Ana Beatriz Barros βρίσκεται στην Ελλάδα και την είδηση γνωστοποίησε η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη, η οποία και συναντήθηκε μαζί της, μιας και είναι πολύ καλές φίλες. 

Το βιογραφικό της Σήλιας Κριθαριώτη είναι εξαιρετικά πλούσιο, με τις συνεργασίες της να είναι πολυάριθμες και με τα μεγαλύτερα ονόματα, τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας δημοσιεύει πολύ συχνά στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram εικόνες και βίντεο από τις συνεργασίες, που έχει κάνει κατά καιρούς. Αυτήν την φορά, η Σήλια Κριθαριώτη θέλησε να κάνει μια πολύ ξεχωριστή δημοσίειυση, με την οποία και καλωσόρισε το διάσημο μοντέλο Ana Beatriz στην Ελλάδα, με την οποία όχι μόνο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και συνεργάζονται ακόμα, αλλά είναι και πολύ καλές φίλες. Την Τρίτη 17 Μαΐου, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου απεικονίζεται εκείνη και η Ana Beatriz.

Η Σήλια Κριθαριώτη έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: "H αγαπημένη μου Ana Beatriz είναι στην Αθήνα και χάρηκα πολύ που την είδα, Δεν είναι μόνο ένα καταπληκτικό σούπερ μοντέλο με το οποίο είχα την απόλυτη ευχαρίστηση να συνεργαστώ, αλλά μια εξαιρετική μητέρα και φίλη!"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved