Ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει: «Δεν είχα λεφτά ούτε για εισιτήριο στο Μετρό»
G-Secrets

Ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει: «Δεν είχα λεφτά ούτε για εισιτήριο στο Μετρό»

Για τους δύσκολους και «επώδυνους» μήνες που πέρασε μίλησε γνωστή τραγουδίστρια και μοιράστηκε με το κοινό της, την δική της αλήθεια.

Ο λόγος για την Χρυσώ Σταματοπούλου, αδελφή της Μαντώς και επίσης τραγουδίστρια. Η Χρυσώ αποκάλυψε στην εφημερίδα «Espresso» πως υπήρξαν μήνες που δεν είχε ούτε να αγοράσει γάλα στο μονάκριβο γιο της και πως αν δεν την στήριζε η οικογένειά της, δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί. «Πολλές φορές έχω περάσει δύσκολα στη ζωή μου, σε σημείο που να μην έχω ούτε τα χρήματα για ένα εισιτήριο στο Μετρό», δήλωσε και συνέχισε λέγοντας: «Για πολλούς μήνες συνέβαινε αυτό και ειλικρινά, αν δεν είχα το πατρικό μου σπίτι, δεν ξέρω πραγματικά πού θα ήμουν. Μπορεί και να τραγουδούσα μέσα στο Μετρό... Δεν θα είχα πρόβλημα (γέλια)».

Η Χρυσώ Σταματοπούλου ζει στο σπίτι των γονιών της με το παιδί της ελπίζοντας πως κάποια στιγμή τα πράγματα θα φτιάξουν και θα αποδεσμευτεί και θα ζήσει τη ζωή της διαφορετικά. Η τραγουδίστρια, επίσης, θυμάται τις στιγμές που δεν είχε ούτε τα προς το ζην και λέει: «Δεν ήταν εύκολο στην αρχή να ζω έτσι. Ευτυχώς, έχω φοβερή υπομονή», διευκρινίζοντας πως έχει περάσει μήνα που δεν είχε στην τσέπη της ούτε ένα ευρώ.

«Ήθελε πολλή αντοχή. Σκεπτόμουν θετικά, γιατί, αν πέσεις ψυχολογικά, δεν θα προσπαθήσεις για τίποτα. Σκοπός είναι να κοιτάς μπροστά και να ελπίζεις ότι θα έρθει μια καλύτερη μέρα», δηλώνει χαρακτηριστικά προσπαθώντας να εξηγήσει τα συναισθήματά της εκείνη την περίοδο.

Δεν σταματά στιγμή να ευχαριστεί τους γονείς της, η Χρυσώ Σταματοπούλου, αναγνωρίζοντας πως αν δεν ήταν κοντά της θα ήταν τραγικά τα πράγματα και εξηγεί πως η ίδια δεν μπορεί να κάνει «εκπτώσεις», θέλει να δουλεύει με αξιοπρέπεια. Όσο για το τι ονειρεύεται για το μέλλον, η τραγουδίστρια αναφέρει: «Να έχω τη δύναμη και την αντοχή να δουλεύω. Να δημιουργώ ωραία τραγούδια, να βρίσκω χώρους να τα λέω και φίλους που να αγαπούν τη μουσική».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved