Βίκυ Καρνέζη: Έχει τρελάνει τους Τούρκους!
G-Sexy

Βίκυ Καρνέζη: Έχει τρελάνει τους Τούρκους!

Ταλαντούχα, εντυπωσιακή και µε ιδιαίτερα επιτυχηµένες συνεργασίες στο ενεργητικό της, η τραγουδίστρια Βίκυ Καρνέζη δεν χρειάστηκε και πολύ για να ενθουσιάσει τους Τούρκους, στις πρώτες κιόλας εµφανίσεις της στη γειτονική χώρα, στο πλευρό του γνωστού Τούρκου τραγουδιστή Αλπάι Κουλάι.

Η ανερχόµενη Ελληνίδα τραγουδίστρια, την οποία θυµόµαστε από τη συνεργασία της µε την Άννα Βίσση στο πολύ επιτυχηµένο µιούζικαλ «∆αίµονες», αλλά και από εµφανίσεις σε µεγάλα µουσικά σχήµατα της Αθήνας πλάι σε σηµαντικά ονόµατα του ελληνικού πενταγράµµου, όπως ο Στέλιος Ρόκκος και ο ∆ήµος Αναστασιάδης, βλέπει τώρα τους κόπους της, µε σκληρή δουλειά και συνεχή ταξίδια στην Τουρκία, να ανταµείβονται, καθώς ξεκίνησε τη δισκογραφική της καριέρα στη γείτονα χώρα.
Πρόκειται για τον δίσκο «Sanima Inanma-Πίστεψέ µε» που περιλαµβάνει το οµότιτλο ελληνοτουρκικό ντουέτο της µε τον Αλ. Κουλάι, µε τον οποίο γύρισαν και ένα µοναδικό βιντεοκλίπ. Η συγκεκριµένη οπτικοακουστική δουλειά, µάλιστα, σύμφωνα με τη real, προβλήθηκε και στο κορυφαίο τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk, κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Αυτόν τον καιρό η όµορφη τραγουδίστρια βρίσκεται στο στούντιο ετοιµάζοντας το νέο της τραγούδι που ελπίζει πως θα έχει την ίδια πορεία µε το «Πίστεψέ µε». Άλλωστε, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει σε κατά καιρούς συνεντεύξεις της, ήταν όνειρο ζωής για εκείνη να ασχοληθεί µε το τραγούδι, γι’ αυτό και από πολύ νεαρή ηλικία έκανε σπουδές πάνω στο αντικείµενό της, παράλληλα βέβαια µε τις σπουδές της ως νηπιαγωγός, µιας και τα παιδιά είναι η δεύτερη µεγάλη αγάπη της.
Προς το παρόν, η Βίκυ απολαµβάνει την επιτυχία που γνωρίζει στη γειτονική χώρα και ετοιµάζεται για να κατακτήσει ακόµα µεγαλύτερους στόχους της, που πάντα έχουν στο επίκεντρό τους τη µουσική!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved