Διονύσης Παπαγιαννόπουλος: Ο ανεκπλήρωτος έρωτας με ηθοποιό που για χάρη της δεν παντρεύτηκε ποτέ
Back To the Future

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος: Ο ανεκπλήρωτος έρωτας με ηθοποιό που για χάρη της δεν παντρεύτηκε ποτέ

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος παρ' όλο που δεν υπήρξε ποτέ αυτό που λέμε, ωραίος άντρας, είχε πολλές κατακτήσεις και εξέπεμπε γοητεία με έναν δικό του μοναδικό τρόπο ως γνήσιο αρσενικό! 

Οι γυναίκες ήταν η αδυναμία του και εκείνος φρόντιζε να μην τις εκθέτει. Ωστόσο, υπήρξε μια γυναίκα, με την οποία ήταν πολύ ερωτευμένος, αλλά δεν κατάφεραν να γίνουν ποτέ ζευγάρι.

Συγκλονίζει ο ανιψιός του Παπαγιαννόπουλου: «Τον έβγαλαν φωτό νεκρό, έκανα μήνυση αλλά...»

papagiannopoulos-dionisis.jpg

Ο λόγος για την Άννα Καλουτά, η οποία ήταν σε σχέση με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και όταν απέρριψε τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, εκείνος κλείστηκε στον εαυτό του.

Όταν τον ρωτούσαν γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ του, ενώ είχε πολλές σχέσεις, εκείνος απαντούσε με το γνωστό του χιούμορ: «Εγώ ροχαλίζω πολύ, ποια γυναίκα να με ανεχτεί;».

Η αλήθεια όμως ήταν ότι ήταν παράφορα ερωτευμένος με την Άννα Καλουτά η οποία όμως ήταν αφοσιωμένη στον έρωτά της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Μάλιστα, ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος έχοντας προσωπικές σχέσεις και με τους δύο, δεν θέλησε ποτέ να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι και να διεκδικήσει τη γυναίκα της ζωής του.

Ο «γυναικοτακτητής» Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, μετά από κάποια ηλικία έδειχνε να έχει αδυναμία στις αρκετά μικρότερες γυναίκες και μάλιστα όταν έβγαινε έξω μαζί τους πήγαινε σε μέρη που δεν ήταν πολυσύχναστα.

Αν τύχαινε σε αυτές τις εξόδους του να δει κάποιον γνωστό τις σύστηνε ως «ανιψιές» του. Ωστόσο, αν κάποια από αυτές ήταν ηθοποιός, φρόντιζε να ζητάει από τον στενό του συνεργάτη και φίλο Γιάννη Δαλιανίδη να τους δώσει έναν μικρό ρόλο. Πάντως, λόγω του παράφορου ανεκπλήρωτου έρωτά του για την Άννα Καλουτά, δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Έφυγε από την ζωή στα 71 του χρόνια, στις 13 Απριλίου 1984 στο σπίτι του στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved