Συγκλονίζει ο ανιψιός του Παπαγιαννόπουλου: «Τον έβγαλαν φωτό νεκρό, έκανα μήνυση αλλά...»
Media

Συγκλονίζει ο ανιψιός του Παπαγιαννόπουλου: «Τον έβγαλαν φωτό νεκρό, έκανα μήνυση αλλά...»

The 2Night Show: Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης (17/11) ο ανιψιός του Διονύση Παπαγιαννόπουλου

Ο Τάκης Βλαστός λοιπόν ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός που έχει χαράξει τη δική του πορεία, μίλησε για τον αείμνηστο θείο του και είπε πράγματα που πολλοί δεν τα γνώριζαν μέχρι σήμερα και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο ίδιος μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι είχε γραφτεί κρυφά σε σχολή υποκριτικής καθώς ο θείος του τού είχε πει πως θα του «έκοβε τα πόδια» αν ήθελε να ασχοληθεί με τον χώρο.

Τα όσα είπε όμως για τον θάνατο του αξέχαστου ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου πραγματικά συγκλονίζουν!

«Κάτι που δεν το ξέρει πολύς κόσμος είναι ότι τον Παπαγιαννόπουλο για δύο ψήφους τον έβγαλαν από τον τάφο του, στο Διακοφτό. Είναι μεγάλη ιστορία, δεν χρειάζεται», είπε αρχικά ο Τάκης Βλαστός και συνέχισε:

«Έκανα μήνυση στην εφημερίδα που δημοσίευσε τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο νεκρό μέσα στο σπίτι του και δεν έγινε τίποτα. Τον βγάλανε μια φωτογραφία - αυτός καθόταν σε μια πολυθρόνα που την έχω τώρα στο σπίτι μου- και αυτοί τον ξάπλωσαν κάτω στο πάτωμα και βγάλανε τις φωτογραφίες. Αλλιώς τον βρήκαν, αλλά τον ξάπλωσαν στο πάτωμα. Είχε πεθάνει τέσσερις μέρες πριν».

Να θυμίσουμε πως ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του μόνος, καθότι άγαμος και πέθανε στις 13 Απριλίου 1984 σε ηλικία μόλις 72 ετών. Βρέθηκε στο σπίτι του, λίγες μέρες αργότερα. Προς τιμή του, ο Δήμος Διακοπτού τοποθέτησε την προτομή του στην παραλία του δήμου, δίπλα στην αφετηρία του οδοντωτού σιδηροδρόμου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το The 2Night Show εδώ:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved