Αναγνωρίζετε την τραγουδίστρια δίπλα στην Δέσποινα Ολυμπίου;
Back To the Future

Αναγνωρίζετε την τραγουδίστρια δίπλα στην Δέσποινα Ολυμπίου;

Η Δέσποινα Ολυμπίου, πήρε την καλή της διάθεση και την καλή της φίλη και πήγε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.

Το θέμα όμως, είναι ότι η φίλη της, είναι πολύ γνωστή, όχι μόνο σε εμάς, αλλά και σε εσάς. Με την πρώτη ματιά ίσως να μην την αναγνωρίσατε, αν όμως κοιτάξετε καλύτερα, σίγουρα κάτι σας «λέει». Και μπορεί αρχικά να θυμίζει λίγο την Ζέτα Μακρυπούλια, ωστόσο είναι μια απλή ομοιότητα.

Όλοι έχουμε τραγουδήσει τις «Νύχτες στη Μύκονο» και όλοι έχουμε ακούσει τον... «Έρωτα Πειρατή» που τραγουδούσε σχεδόν 20 χρόνια πριν. Είναι η Βίκυ Χαρίτου, η τραγουδίστρια που στις αρχές της δεκαετίας του 90' ξεσήκωνε τον κόσμο με τα τραγούδια της. Ήταν η πρώτη μούσα του Φοίβου, αφού μαζί της κυκλοφόρησε τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο με την υπογραφή του, ενώ έχει κάνει ντουέτο με τον Γιώργο Αλκαίο και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο φακός του gossip-tv.gr την πέτυχε να διασκεδάζει μαζί με την Δέσποινα Ολυμπίου και το μόνο που έχουμε να πούμε, είναι ότι ο χρόνος είναι φίλος της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved