Χατζηνικολάου-Τσολακάκη: 15 χρόνια και τρία παιδιά μετά! Το φωτογραφικό άλμπουμ της ευτυχίας τους
Back To the Future

Χατζηνικολάου-Τσολακάκη: 15 χρόνια και τρία παιδιά μετά! Το φωτογραφικό άλμπουμ της ευτυχίας τους

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, εκτός από πολύ επιτυχημένος στον χώρο της δημοσιογραφίας, είναι και ένας ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας για τα παιδιά του. 

Εδώ και 15 χρόνια απολαμβάνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της συζύγου του Κρίστης Τσολακάκη η οποία αποτελεί την επιτομή αυτού που λέει ο σοφός λαός, ότι δηλαδή "πίσω από έναν πετυχημένο άνδρα, κρύβεται πάντα μία δυναμική γυναίκα". Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2002 όμως δύο χρόνια μετά άρχισαν να απαθανατίζονται μαζί σε διάφορα events.

Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα για τους φωτογράφους και αυτό γιατί σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και αυτό κυρίως σε λαμπερά events και κοσμικές εκδηλώσεις όπου φιλοξενείται συνήθως η αφρόκρεμα της showbiz της χώρας μας. Επειδή όμως είναι και λάτρεις του θεάτρου, τους αρέσει να παρακολουθούν καλές παραστάσεις με ξεχωριστούς συντελεστές.

Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα

Ποτέ δεν έχει γραφτεί ή ακουστεί η αληθινή ιστορία αγάπης του ζευγαριού. Πώς ξεκίνησε το ειδύλλιό τους. Εκείνο όμως που γνωρίζουμε καλά είναι πως οι δυο τους είναι πραγματικά ευτυχισμένοι μαζί και πολύ ταιριαστοί.

Παντρεύτηκαν το 2006 ενώ το 2007 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο (δεύτερος για τον Νίκο Χατζηνικολάου αφού έχει τον Παναγιώτη από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση) τον Κωνσταντίνο. Το 2009 ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος του ζευγαριού, ο Αλέξανδρος ενώ το 2012 υποδέχτηκαν την κόρη τους, την Εύα που έχει πάρει τα... μυαλά του κορυφαίου δημοσιογράφου και anchorman του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο ίδιος έχει εκφραστεί πολλές φορές δημοσίως για τα συναισθήματα που τρέφει για τη γυναίκα του ενώ πέρυσι, στην 14η επέτειο γάμου τους είχε γράψει δημόσια για εκείνη: «Κλείσαμε σήμερα 14 χρόνια γάμου! Και περπατάμε χέρι-χέρι εδώ και 16! Την λατρεύω! #reallove».

Δείτε παρακάτω στην gallery σπάνιο φωτογραφικό υλικό από τη σχέση του ζευγαριού αλλά και φωτογραφία από τον λαμπερό γάμο τους το 2006.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved