Όχι, δεν είναι σταρ του Χόλιγουντ! Τον αναγνωρίσατε; (photos)
Back To the Future

Όχι, δεν είναι σταρ του Χόλιγουντ! Τον αναγνωρίσατε; (photos)

Φέτος, αναμφισβήτητα είναι η χρονιά του, τουλάχιστον τηλεοπτικά αφού γνωρίζει τεράστια επιτυχία στο ευρύ κοινό λόγω του πρωταγωνιστικού του ρόλου σε καθημερινή σειρά. 

Ο ηθοποιός υπήρξε ανέκαθεν ένας γοητευτικός άντρας όμως στα νιάτα του θα μπορούσε να κάνει και το επάγγελμα του μοντέλου. Τα τέλεια χαρακτηριστικά του προσώπου του, το βλέμμα όλο νόημα και οι υποσχέσεις και η γοητεία που εκπέμπει, δεν θα μπορούσαν παρά να σαγηνεύουν τον φωτογραφικό φακό. Μήπως τον αναγνωρίσατε;

Ναι, είναι ο Γιάννης Στάνκογλου, ή αν προτιμάτε ο Θωμάς Κυπραίος από τις Άγριες Μέλισσες ο οποίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανεβάζει συχνά φωτογραφίες του από το παρελθόν, τότε που έψαχνε να βρει τον δρόμο του. Ευτυχώς για εμάς, ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής και από τότε μας χαρίζει μοναδικές ερμηνείες. Ειδικά φέτος που τον απολαμβάνουμε στις Άγριες Μέλισσες, ο Γιάννης Στάνκογλου βλέπει τις μετοχές του στον καλλιτεχνικό χώρο να... χτυπούν κόκκινο!

Πάντως, η παραπάνω φωτογραφία είναι μόνο ένα δείγμα του πόσο γοητευτικός ήταν στο παρελθόν -και συνεχίζει να είναι βέβαια- ο Γιάννης Στάνκογλου.

Δείτε τον στην παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved