Ελένη Μενεγάκη: Άνοιξε το... σεντούκι των αναμνήσεων και μοιράζεται φωτό του παρελθόντος!
Back To the Future

Ελένη Μενεγάκη: Άνοιξε το... σεντούκι των αναμνήσεων και μοιράζεται φωτό του παρελθόντος!

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως έχει αρχίσει να κάνει ξεσκαρτάρισμα στα σκονισμένα πράγματα της αποθήκης της αλλά σήμερα βρήκε... θησαυρό! 

Η όμορφη παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε που σε ένα κουτί ανακάλυψε σκονισμένες φωτογραφίες που όμως είναι ολοζώντανες σε αναμνήσεις! Όπως έγραψε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της κατά την οποία ανέβασε πολλές φωτογραφίες:

"Κοίτα τι βρήκα! Μέσα σ ένα κουτί ανακάλυψα πολλές (πάρα πολλές) φωτογραφίες κυρίως από ταξίδια του Πρωινού Καφέ αλλά και άλλες στιγμές από το 1997-2008 ! Η πρώτη φωτό με τον Γρήγορη, την Ελενη, τον Φαίδωνα και τον Άγγελο είναι η πιο πρόσφατη από τα πρώτα μου χρόνια στον Alpha!".

Μάλιστα στενοί συνεργάτες της από εκείνη την εποχή, όπως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που κρατούσε τη δική της στήλη μαγειρικής στην εκπομπή της Ελένης, σχολίασαν κάτω από αυτή την ανάρτηση τις υπέροχες φωτογραφίες:

"Βρε Ελένη μου τι χαμός γινότανε τότε ,θυμάσαι στην Λάρισα χιλιάδες κόσμου μπλόκαρε όλη η πόλη από ανθρώπους που σε αγαπάνε !!! Απίστευτο για όποιον δεν το έζησε ,χιλιάδες κόσμος να δει να αγγίξει την Ελενη ούτε πολιτική συγκέντρωση τέτοιος χαμός. Δεν νομίζω να έχει ζήσει άλλος άνθρωπος αυτή την λατρεία χιλιάδων ανθρώπων. Είπαμε Ελενη είναι μόνο μία" έγραψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θυμίζοντας και εκείνη πολλά από εκείνη την εποχή."

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες από το παρελθόν που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved