Σασμός - Μιχάλης Αεράκης: Αγνώριστος ο παπά Μιχάλης πριν από έντεκα χρόνια!
Back To the Future

Σασμός - Μιχάλης Αεράκης: Αγνώριστος ο παπά Μιχάλης πριν από έντεκα χρόνια!

Ο Μιχάλης Αεράκης ή αν προτιμάτε, ο παπά Μιχάλης του Σασμού ο οποίος έχει κερδίσει με τις ερμηνείες του τους τηλεθεατές, πριν από περίπου μία δεκαετία είχε τελείως διαφορετική εμφάνιση. 

Ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφίες του πριν από ακριβώς έντεκα χρόνια και συγκεκριμένα το 2011, όταν κατείχε τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης, ενός τόπου που λατρεύει.

Εκεί άλλωστε γεννήθηκε και μεγάλωσε, εκεί κυνήγησε τα όνειρά του, παρά τις δυσκολίες που βίωσε από πολύ νωρίς στη ζωή του.

Όπως είχε παραδεχτεί σε πρόσφατη συνέντευξή του για τα παιδικά του χρόνια: «Εγώ κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό της Κρήτης πολύ γνωστό, τα Ανώγεια. Εκεί μεγάλωσα απότομα στα 7 μου. Έφυγε ο πατέρας μου μετανάστης στην Γερμανία. Ένα βράδυ του χειμώνα μου είπε ότι από αύριο θα είσαι ο άντρας του σπιτιού. Τότε εγώ έγινα άντρας. Δεν ξέρω τι σημαίνει παιδικό παιχνίδι. Η συμπεριφορά μου ήταν ενός άντρα. Παρατηρούσα τους συγχωριανούς μου τους μεγάλους σε ηλικία πώς περπατούν και κάθονται.

Ήμουν 7 χρονών στο καφενείο κι έμπαινε ένας κι έλεγα του καφετζή να τον κεράσει. Μου έλειπε κάθε στιγμή ο πατέρας βλέποντας τους συνομήλικούς μου να είναι με τους πατεράδες τους. Υπήρχε ένα σφίξιμο μέσα στην καρδιά μου, που είναι ο δικός μου ο πατέρας; Ευτυχώς αναπλήρωσε αυτό το κενό ο αδελφός της μάνας μου, ο οποίος ήταν ο πατέρας μου, ο καθοδηγητής μου».

Τα χρόνια πέρασαν όμως και παρ' όλο που απολάμβανε τον σεβασμό και την εκτίμηση σπουδαίων καλλιτεχνών συναδέλφων του, λίγοι τον γνώριζαν τηλεοπτικά. Το κοινό τον αγάπησε μέσα από τον ρόλο του ως παπά Μιχάλη στο χωριό του Ρεθύμνου όπου εξελίσσονται όλες οι ιστορίες των ηρώων του Σασμού.

Δείτε φωτογραφίες του από το 2011:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved