Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι πρώτες φωτό του νέου έρωτά της και τα καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου (photos)
Gossip Specials

Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι πρώτες φωτό του νέου έρωτά της και τα καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου (photos)

Εδώ και λίγους μήνες, η Νατάσα Θεοδωρίδου απολαμβάνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία συντρόφου της. Και δεν το λέμε εμείς αλλά οι φωτογραφίες τους να φιλιούνται γεμάτοι πάθος στη μέση του δρόμου... 

Ήταν τον περασμένο Απρίλιο όταν είδε τα φώτα της δημοσιότητας ο νέος έρωτας της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε καταφέρει εδώ και χρόνια να κρατάει την ερωτική της ζωή κρυφή και γι' αυτό δεν είχε γίνει γνωστή καμία άλλη σχέση της στο πέρασμα των χρόνων.

Όμως, οι αυθόρμητες πόζες της με τον νέο αγαπημένο της στη μέση του δρόμου πριν από λίγο καιρό αποκάλυψαν τη σχέση που η ίδια κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό.

Φυσικά μετά από μία τέτοια αποκάλυψη, δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφή και η ταυτότητα του νέου συντρόφου της. Ακούει στο όνομα Τριαντάφυλλος Σερέτης και είναι εδώ και χρόνια επιτυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης.

Ο ίδιος διαθέτει δύο beach bars στη Χαλκιδική και φυσικά τώρα που έχει ξεκινήσει η θερινή περίοδος, έχει... φουλ τις μηχανές καθώς έχει πολλή δουλειά.

Όμως, παραμένει πάντα στο πλευρό της συντρόφου του με την οποία ξεκλέβουν χρόνο για να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Όσο για τη σχέση τους, όσοι τους συναναστρέφονται μιλούν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι που όμως προσπαθεί να κρατάει χαμηλούς τόνους ώστε να μην προκαλεί. Μετά από την αποκάλυψη του έρωτά τους, όμως, με το φωτορεπορτάζ κατά το οποίο απεικονίζονται να φιλούν τρυφερά ο ένας τον άλλον

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved