Σία Κοσιώνη: Βόλτα με τον γιο της για ψώνια (photos)
Gossip Specials

Σία Κοσιώνη: Βόλτα με τον γιο της για ψώνια (photos)

Την έχουμε συνηθίσει με αυστηρό λουκ στην TV να παρουσιάζει όλες τις καυτές ειδήσεις της επικαιρότητας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ όμως μακριά από τα εκτυφλωτικά φώτα του στούντιο ειδήσεων, η Σία Κοσιώνη είναι η... μαμά της διπλανής πόρτας. 

Η γνωστη δημοσιογράφος την οποία πολλοί αρέσκονται να αποκαλούν Σιδηρά Κυρία της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, όταν είναι μακριά από δουλειά και υποχρεώσεις αναλαμβάνει τον πιο σπουδαίο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας για τον μικρό γιο της Δήμο που είναι και η μεγάλη αδυναμία της, όπως βέβαια και του συζύγου της και δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την όμορφη παρουσιάστρια και δημοσιογράφο σε χαλαρές στιγμές της με τον μικρό σε βόλτα τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Μαμά και γιος έδειξαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους καθώς εκείνη κοίταζε βιτρίνες και ο μικρός Δήμος κοιτούσε τον κόσμο που περνούσε δίπλα του.

Η Σία Κοσιώνη δίχως ίχνος μακιγιάζ και φανερά ευδιάθετη μιας και περνούσε χρόνο με το γιο της που τόσο πολύ της λείπει τις καθημερινές που οι υποχρεώσεις της είναι αυξημένες, δεν αντιστάθηκε σε κάποια ψώνια για τον μικρό αλλά και για την ίδια, λίγο πριν πάρουν τον δρόμο για την επιστροφή τους στο σπίτι.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες μαμάς και γιου στην όμορφη πρωινή βόλτα τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved