Και αν σας πούμε ότι είναι η αδελφή της Μιμής Ντενίση θα μας πιστέψετε; Και όμως, είναι! (photos)
Gossip Specials

Και αν σας πούμε ότι είναι η αδελφή της Μιμής Ντενίση θα μας πιστέψετε; Και όμως, είναι! (photos)

Μπορεί η Μιμή Ντενίση να έχει πάνω της μόνιμα όλα τα φώτα της δημοσιότητας, όμως πίσω από τη λαμπερή πρωταγωνίστρια υπάρχουν άνθρωποι που είναι οι πιο δικοί της και οι πιο έμπιστοι από το περιβάλλον της. 

Ανάμεσά τους και η αδελφή της, Σοφία, η οποία είναι ένας από τους φύλακες αγγέλους της και ο άνθρωπος που βρίσκεται συνεχώς δίπλα της να τη συμβουλεύει.

Οι δύο αδελφές, αν και πολύ δεμένες δεν μοιάζουν και τόσο πολύ, καθώς η Σοφία είναι ίδια η μητέρα τους, Μαρία, ενώ η Μιμή έχει πάρει στοιχειά και από τον πατέρα της ο οποίος δεν είναι πια εν ζωή.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τις απαθανάτισε σε μία από τις συχνές βόλτες τους για ψώνια στο Κολωνάκι. "Παιδιά του κέντρου" και οι δύο, δεν αποχωρίζονται το... downtown και συχνά θα τις δει κανείς να απολαμβάνουν τον καφέ τους, εν μέσω shopping therapy στο Κολωνάκι.

Η Σοφία και η Μιμή είναι από μικρές πολύ αγαπημένες και όταν βρίσκουν χρόνο τούς αρέσει να τον περνούν μαζί άλλοτε στο αγαπημένο τους στέκι για καφέ και άλλοτε για βόλτα στην καρδιά της Αθήνας για να πουν τα πιο... γλυκά μυστικά τους και να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους.

Δείτε φωτογραφίες τους από πρόσφατη βόλτα τους για ψώνια στο Κολωνάκι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved