Οικονομάκου – Μιχόπουλος: Η νυχτερινή διασκέδαση, οι χοροί και τα φιλιά!
Gossip Cam

Οικονομάκου – Μιχόπουλος: Η νυχτερινή διασκέδαση, οι χοροί και τα φιλιά!

Μια υπέροχη βραδιά απόλαυσαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε το ζευγάρι πιο ερωτευμένο από ποτέ να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο Akanthus με τις επιτυχίες του Διονύση Σχοινά.

Οι δυο τους έδειχναν να απολαμβάνουν τη βραδιά όσο τίποτα αφού ο φωτογραφικός μας φακός του «τσάκωσε» σε πολύ τρυφερές στιγμές. Δεν σταμάτησαν λεπτό να ανταλλάσσουν φιλιά και αγκαλιές ενώ από τη βραδιά δεν έλειψε και ο χορός.

Τόσο η Αθηνά όσο και ο σύζυγος της, Φίλιππος παρά τις επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις, κάνουν συχνά δημόσιες εξόδους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός, την οποία για μια ακόμη σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», μίλησε για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της, ο ερχομός του μικρού της πρίγκιπα.

«Είναι πολύ δύσκολος ο πρώτος καιρός με το παιδί. Δεν έχει σχέση με τις εικόνες της διαφήμισης. Και είναι δική μας δουλειά να δώσουμε στον άντρα μας με ψυχραιμία να καταλάβει τι μας συμβαίνει και να ζητήσουμε βοήθεια. Κανένας άντρας δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί εσύ μπορεί να μη χαίρεσαι. Εγώ, επειδή δεν δυσκολεύτηκα καθόλου στην εγκυμοσύνη, τα βρήκα σκούρα όταν γεννήθηκε ο Μάξιμος», είχε πει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved