Τρελά ερωτευμένη πρωταγωνίστρια του Τατουάζ με τον νέο της σύντροφο! Οι πρώτες φωτογραφίες (photos)
Gossip Cam

Τρελά ερωτευμένη πρωταγωνίστρια του Τατουάζ με τον νέο της σύντροφο! Οι πρώτες φωτογραφίες (photos)

Ο έρωτας της πρωταγωνίστριας του Τατουάζ είναι στην καλύτερή του φάση και η ίδια δείχνει να το απολαμβάνει. 

Η αποκάλυψη του ειδυλλίου της με νεαρό και πολλά υποσχόμενο επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης έγινε τον περασμένο Απρίλιο όμως η όμορφη ηθοποιός προτίμησε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρ' όλα αυτά, έγινε γνωστή η ταυτότητα του νεαρού επιχειρηματία ο οποίος θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους στον χώρο του μιας και τα μαγαζιά του σε Πάρο και Αθήνα γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και έχουν γίνει στέκια των επωνύμων, ειδικά το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Προσφάτως, το ζευγάρι βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο να διασκεδάζει και αν και έδειχνε λίγο ανήσυχο στην αρχή, από φόβο μήπως κάποιοι τους εντοπίσουν, στην πορεία και στη συνέχεια της βραδιάς έδειξαν να χαλαρώνουν και να αφήνονται στο κέφι και την ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκαν για τους θαμώνες.

Συνεχώς μιλούσαν ψιθυριστά ο ένας στον άλλον και παρ' όλο που φρόντισαν να τηρήσουν κάποιες αποστάσεις "ασφαλείας", δεν κατάφεραν να κρύψουν την ερωτική ατμόσφαιρα που υπάρχει ανάμεσά τους.

Θα το διαπιστώσετε και εσείς στην παρακάτω gallery με φωτογραφίες τους, τις πρώτες κοινές τους ως ζευγάρι, από την πρόσφατη έξοδό τους στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved