Ζέτα Μακρυπούλια: Με απαράμιλλο στυλ και κέφι στη Βουκουρεστίου!
Gossip Cam

Ζέτα Μακρυπούλια: Με απαράμιλλο στυλ και κέφι στη Βουκουρεστίου!

Και γιατί να μην έχει κέφια η Ζέτα Μακρυπούλια αυτόν τον καιρό; Μόλις ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και ένα υπέροχο καλοκαίρι την περιμένει να το ζήσει και να ξεκουραστεί. 

Χθες, Παρασκευή (12/6), προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ για τη σεζόν το οποίο συνεχίζει με τον ίδιο δυναμισμό και του χρόνου μιας και μία συνταγή που είναι επιτυχημένη, δεν την αλλάζεις.

Η Ζέτα δείχνει να έχει βρει αυτό που της ταιριάζει απόλυτα σε ό,τι αφορά την τηλεόραση αφού τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε για την εκπομπή, τα νούμερα τηλεθέασης ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Πλέον η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός είναι ελεύθερη υποχρεώσεων και έχει πια τον χρόνο που θα ήθελε για να τον αφιερώσει εκεί που της αρέσει. Και για να τη δούμε εντελώς τυχαία στη Βουκουρεστίου με τσάντες από μαγαζιά της περιοχής μάλλον έχει αρχίσει να επιδίδεται στο αγαπημένο... χόμπι όλων των γυναικών, το shopping therapy.

Φυσικά, η Ζέτα μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε στη βόλτα της στον κεντρικό δρόμο της Αθήνας, κυρίως γιατί το style της ήταν πράγματι μοναδικό και... ζηλευτό! Έτσι, πολλά ζευγάρια μάτια στράφηκαν πάνω της καθώς η ίδια με χαμόγελο και χαιρετώντας τις κάμερες απολάμβανε τη βόλτα της στη Βουκουρεστίου.

Δείτε την στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved