Κατερίνα Δαλάκα - Ματίνα Ζάρα: Αν και προσφάτως χωρισμένες, έκαναν βραδινή έξοδο για να διασκεδάσουν
Gossip Cam

Κατερίνα Δαλάκα - Ματίνα Ζάρα: Αν και προσφάτως χωρισμένες, έκαναν βραδινή έξοδο για να διασκεδάσουν

Μετά από τους χωρισμούς τους, η Κατερίνα Δαλάκα και η Ματίνα Ζάρα διασκέδασαν παρέα σε νυχτερινό κέντρο, με τον φωτογραφικό φακό να τις αποθανατίζει χαμογελαστές και λαμπερές. 

Στο YTON the music show, βρέθηκαν και διασκέδασαν με συντροφία τα τραγούδια του Νίκου Βέρτη πολλοί επώνυμοι. Ανάμεσά τους βρέθηκαν η Κατερίνα Δαλάκα και η Ματίνα Ζάρα, οι οποίες αρκετά πρόσφατα δημοσιοποίησαν τους χωρισμούς τους.

Η Ματίνα Ζάρα, 6 μέρες πριν από τον γάμο της, χώρισε με τον πρώην ποδοσφαιριστή Λάμπρο Χούτο, ένα γεγονός που είχε συζητηθεί αρκετά, μετά και τις δημοσιεύσεις και των δύο, που έκρυβαν πολλά υπονοούμενα για την μεταξύ τους σχέση.

Από την άλλη, η γνωστή αθλήτρια, Κατερίνα Δαλάκα και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος, χώρισαν για τρίτη φορά και μάλιστα ανήμερα της γιορτής του επιχειρηματία. Η τελευταία επανασύνδεση έγινε το καλοκαίρι και όλα έδειχναν πως αυτή τη φορά ήταν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Το ζευγάρι έκανε δημόσιες εμφανίσεις ενώ δεν έλειπαν και οι εκδηλώσεις αγάπης στα social media.

Πλέον όμως ο καθένας τραβάει το δικό του δρόμο και οι δύο κυρίες, είπαν να βγουν και να διασκεδάσουν.

Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, διασκέδασαν και οι: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Άννα Πρέλεβιτς, Τέα Πρέλεβιτς Τζώρτζια Παναγή και ο Κωνσταντίνος Κούκας.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Νικόλτσιου: Βόλτα για ψώνια με την κόρη της, Αθηνά! (photos)

Κωνσταντίνος Καζάκος: Ρομαντική έξοδος με την 24χρονη αγαπημένη του, Βασιλική!

Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ! Ποιους celebs είδαμε να διασκεδάζουν στη Γλυφάδα; (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved