Η ξεχωριστή βόλτα της Φαίης Σκορδά στην Αθήνα! Οι φωτό με μικροπωλήτρια και μία θαυμάστρια της!
Gossip Cam

Η ξεχωριστή βόλτα της Φαίης Σκορδά στην Αθήνα! Οι φωτό με μικροπωλήτρια και μία θαυμάστρια της!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε την Φαίη Σκορδά να κάνει τις βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας, με ιδιαίτερο στυλ, που μαγνήτισε τα βλέμματα. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και το τηλεοπτικό κοινό την παρακολουθεί καθημερινά, μέσα από την πρωινή της εκπομπή.

Η Φαίη Σκορδά είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό και ένας ιδιαίτερα προσιτός άνθρωπος, κάτι που εύκολα μπορεί να το αντιληφθεί κανείς, παρακολουθώντας την εκπομπή της και τους ευγενικούς της τρόπους. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την αποθανάτισε σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, να κάνει τις βόλτες της για ψώνια αφού, όπως έχει πει και στο παρελθόν, είναι μια από τις αγαπημένες της ασχολίες και κάτι, που την χαλαρώνει πολύ.

Το στυλ της ήταν, για ακόμα μια φορά, ιδιαίτερα κομψό, καθώς εκείνη είχε επιλέξει ένα χαλαρό ψηλόμεσο boyfriend τζιν και ένα ριγέ πουλόβερ, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν ψηλό κότσο, κάτι που της πήγαινε πολύ. Η Φαίη Σκορδά ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστή και πολύ φιλική με τον κόσμο, καθώς η κάμερα του gossip-tv την αποθανάτισε να φωτογραφίζεται με selfie από το κινητό της, με μικροπωλήτρια, με την οποία και μίλησαν αρκετά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την βόλτα της Φαίης Σκορδά σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Ένταση Λιάγκα – Σκορδά: «Κάνεις λάθος; Μα τι λες τώρα; - Είστε όλοι υποκριτές!» (Video)

Εκτός εαυτού ο Χαϊκάλης! Οι δηλώσεις για τη Φαίη Σκορδά – Τι έλεγε την ίδια ώρα ο Λιάγκας στο Πρωινό

Φωτεινή Πετρογιάννη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σκηνοθέτη σύντροφό της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved