Celebrities nightout: Η εντυπωσιακή αλλαγή της Πεφτίτση και η σέξι εμφάνιση της Σάσας Μπάστα!
Gossip Cam

Celebrities nightout: Η εντυπωσιακή αλλαγή της Πεφτίτση και η σέξι εμφάνιση της Σάσας Μπάστα!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε κεντρικό μαγαζί του Πειραιά, όπου συνάντησε πλήθος επωνύμων να διασκεδάζουν και να βρίσκονται σε απόλυτο party mood.

Με την επιστροφή της διασκέδασης και της νυχτερινής ζωής, πολλοί είναι εκείνοι, που σπεύδουν να επισκεφθούν τα αγαπημένα τους μαγαζιά, με σκοπό να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σε γνωστό εστιατόριο- cocktail bar του Πειραιά βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv και συνάντησε πλήθος ατόμων της ελληνικής showbiz να τραγουδούν να χορεύουν με την ψυχή τους. Εκεί συναντήσαμε και την Κατερίνα Πεφτίτση, την οποία και είχαμε γνωρίσει μέσα από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων GNTM, ως μοντέλο plus size και με τα χαρακτηριστικά μπλε μαλλιά της, μια εμφάνιση, που είχε χαρακτηριστεί πολύ ανατρεπτική.

Όπως βλέπουμε από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, το όμορφο μοντέλο, έχει κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της, αφού προτίμησε να κόψει τα μαλλιά της ένα μακρύ καρέ και να αλλάξει το χρώμα από το μπλε σε ξανθό, που αδιαμφισβήτητα της ταιριάζει και πάρα πολύ.

Ανάμεσα στους καλεσμένους παρευρέθηκε και η «εκρηκτική» Σάσα Μπάστα, όπου μετά από την συμμετοχή της στην «Φάρμα», είδαμε ότι είναι αρκετά ανανεωμένη. Η ίδια προτίμησε να φορέσει ένα total black άκρως αποκαλυπτικό σύνολο, κάτι που της πήγαινε πολύ και την έκανε και πολύ κομψή. Μάλιστα, από τα σχετικά της stories στο Instagram, είδαμε ότι μετά από λίγη ώρα, όλοι τραγούδαγαν και χόρευαν με το τραγούδι της «Έξαψη», το οποίο είχε συναντήσει πολύ μεγάλη επιτυχία, όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved