Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η βόλτα σε εμπορικό κέντρο και το ...κινητό!
Gossip Cam

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η βόλτα σε εμπορικό κέντρο και το ...κινητό!

Η εντυπωσιακή Σταματίνα Τσιμτσιλή για ψώνια σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. H πανάκριβη τσάντα που κρατούσε και το κινητό τηλέφωνο που δεν άφησε στιγμή από τα χέρια της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, βρέθηκε για sopping therapy σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων και συγκεκριμένα στο Golden Hall.

Για τη βόλτα της επέλεξε να φορέσει μια λευκή φούτερ ζακέτα, μαύρο κολάν και αθλητικά παπούτσια, έτσι ώστε να μπορεί με άνεση να περπατήσει και να χαζέψει τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου. Στα χέρια της ωστόσο, κρατούσε μια πανάκριβη επώνυμη τσάντα! Η Σταματίνα άλλωστε, μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους εμφανίσεις και αρκετοί από τη showbiz αλλά και μη, επιλέγουν casual look κρατώντας απλώς μια καλή τσάντα οίκου.

Από ότι θα δείτε και στις φωτογραφίες στην gallery, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται να «μη παίρνει ανάσα» από τις καθημερινές υποχρεώσεις, καθώς ο φακός την απαθανάτισε να μιλάει συνεχώς στο κινητό της τηλέφωνο. Λογικό, αφού πέρα από μια πολύ πετυχημένη δημοσιογράφος, είναι και μια υπέροχη σύζυγος και μητέρα!

Δείτε την gallery που ακολουθεί

Διαβάστε επίσης:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ηλικία, το ύψος, τα παιδιά και ο γάμος της με τον Θέμη Σοφό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει για Νικολαΐδη - Παναγοπούλου: «Είμαι σε θέση να γνωρίζω…»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η δημόσια συγνώμη στον Νίκο Κοκλώνη και οι αποκαλύψεις για το Chart Show

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved