Μπόμπα- Τανιμανίδης: Η βόλτα στο κέντρο με τις δίδυμες στο καρότσι και τους... παππούδες!
Gossip Cam

Μπόμπα- Τανιμανίδης: Η βόλτα στο κέντρο με τις δίδυμες στο καρότσι και τους... παππούδες!

Η κάμερα του gossip-tv βρέθηκε σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, όπου απαθανάτισε τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα σε τρυφερές οικογενειακές στιγμές.

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και όσο τα κοινά τους στιγμιότυπα γεμίζουν τα social media, τόσο πιο πολύ τους «καμαρώνουμε».

Πριν από λίγες ημέρες, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, αποφάσισαν να κάνουν τις βόλτες τους σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και μιας ο καιρός ήταν με το μέρος τους, εκείνοι αποφάσισαν να πάρουν μαζί τους την καλύτερη παρέα, που δεν ήταν άλλη από τις δυο αξιολάτρευτες κόρες τους.

Η Αριάνα και η Φιλίππα, από την πρώτη στιγμή της γέννησής τους, έχουν κλέψει τις καρδιές του μπαμπά και της μαμάς, που αδιαμφισβήτητα τους έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία και δεν μπορούν να τους χαλάσουν χατίρι.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε το ζευγάρι σε οικογενειακές τους στιγμές, μιας και αποφάσισαν να τους ακολουθήσουν και οι γονείς του Σάκη Τανιμανίδη, Στέφανος και Ματούλα. Οι τέσσερίς τους είχαν επιλέξει πολύ άνετα outfits, με σκοπό να είναι ευέλικτοι και άνετοι στις κινήσεις τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved