«Οι γείτονες από Πάνω»- Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση!
Gossip Cam

«Οι γείτονες από Πάνω»- Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο θέατρο Πειριαιώς 131 στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Οι γείτονες από πάνω", με πλήθος επώνυμων καλεσμένων να δίνουν το παρόν. 

Με την σταδιακή επιστροφή στην διασκέδαση, έχουμε δει ότι πολλές θεατρικές παραστάσεις κάνουν την εμφάνισή τους, με πλήθος κόσμου να σπεύδει να τις παρακολουθήσει, μιας και το θέατρο είναι μια πολύ αγαπημένη συνήθεια.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο θέατρο Πειραιώς 131, όπου έκανε πρεμιέρα η θεατρική παράσταση "Οι γείτονες από Πάνω", με τους: Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Δημήτρη Σταρόβα, Υακύνθη Παπαδοπούλου και Γιώργο Κοψιδά. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε υπό την σκηνοθετική ματιά του Δημήτρη Μαλισσόβα.

Το βράδυ της Παρασκευής 1 Απριλίου η παράσταση έκανε πρεμιέρα και δημιούργησε στο κοινό τις καλύτερες εντυπώσεις, μιας και επρόκειτο για μια εξαιρετική κωμωδία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράσταση ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πρόκειται για θεατρικό έργο «Los Neighbours de Arriba» του Ισπανού συγγραφέα Σέσκ Γκέϊ. Η υπόθεση της παράστασης έχει να κάνει με τον γάμο, τις μακροχρόνιες σχέσεις και το αιώνιο πρόβλημα των ζευγαριών: πως δηλαδή είναι εφικτό να αναζωπυρωθεί η αληθινή αγάπη και να συνεχίσει να υπάρχει ερωτική ζωή.

Στην παράσταση παρευρέθηκαν πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι, ανάμεσά τους και η ηθοποιός Ελένη Καρακάση, αλλά και η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved