Άννα Μπεζάν- Δημήτρης Παππάς: Ερωτευμένοι στο κέντρο της Αθήνας!
Gossip Cam

Άννα Μπεζάν- Δημήτρης Παππάς: Ερωτευμένοι στο κέντρο της Αθήνας!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και απαθανάτισε την Άννα Μπεζάν και τον Δημήτρη Παππά να κάνουν τη βόλτα τους, με απόλυτα χαλαρή διάθεση. 

Είναι ένα από τα ζευγάρια που, την συγκεκριμένη περίοδο, διανύουν την καλύτερη φάση της ζωής τους, μιας και σε λίγους μήνες από τώρα, θα γίνουν γονείς.

Η Άννα Μπεζάν έχει δηλώσει πολλές φορές ότι όνειρό της είναι να αποκτήσει τη δική της οικογένεια, μιας και τα παιδικά της χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα και εκείνη μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο. Βέβαια, όπως έχει πει, δεν κρατάει κακία σε κανέναν, αλλά όνειρό της ήταν να γνωρίσει τον άνθρωπο της ζωής της και να δημιουργήσουν μαζί κάτι πολύ δυνατό.

Έτσι και έγινε, μιας και η Άννα Μπεζάν, πριν από λίγο καιρό, ανακοίνωσε και επίσημα την εγκυμοσύνη της, μέσα από μια δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας για τον Δημήτρη Παππά ότι θα είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Το ζευγάρι, από τότε, ζει ίσως τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του και αυτό φαίνεται και σε κάθε νέο τους κοινό στιγμιότυπο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τους δυο τους στο Μοναστηράκι, σε πρωινή τους βόλτα, με την μέλλουσα μανούλα να δείχνει λαμπερή και όμορφη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved