Μπεζάν: Η δυσκολία στην εγκυμοσύνη, το φύλο του μωρού και οι σχέσεις με την πεθερά, Χριστίνα Παππά
Showbiz

Μπεζάν: Η δυσκολία στην εγκυμοσύνη, το φύλο του μωρού και οι σχέσεις με την πεθερά, Χριστίνα Παππά

Η Άννα Μπεζάν είναι αρκετά ευτυχισμένη καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η Άννα Μπεζάν είναι τριών μηνών έγκυος και πλέον το βροντοφωνάζει καθώς ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον γιο της Χριστίνας Παππάς, Δημήτρη.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην «δύσκολη» εγκυμοσύνη που βιώνει:«Δεν έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, δόξα τω Θεό δεν έχω αποκολλήσεις. Έχω όμως πολλούς εμετούς. Τώρα πια που είμαι και τριών μηνών συνεχίζουν… Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν έχω και τις στενάχωρες μέρες. Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω σαν τρελή γιατί νιώθω ότι όλα μου φταίνε».

Και πρόσθεσε:«Έχω και τις ανασφάλειες τώρα τελευταία για το αν θα γίνω καλή μητέρα. Ταυτόχρονα, είναι συναρπαστικό γιατί το ανακαλύπτω. Το έμαθα πρώτη εγώ, στην αρχή ήμουν τρομερά σοκαρισμένη, ενώ ο Δημήτρης ήταν πιο ψύχραιμος. Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω και είπαμε ότι το θέλουμε. Το θέλουμε ο ένας με τον άλλον».

Αναφορικά με το φύλο του μωρού, είπε:«Δεν το ξέρουμε ακόμα το φύλο, αλλά υποψιάζομαι ότι είναι αγοράκι. Έλεγα όμως πάντοτε ότι το πρώτο μου παιδί πως θα ήθελα να είναι αγοράκι».

Τέλος η Άννα Μπεζάν δήλωσε πως θέλει να γεννήσει φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο, καθώς θέλει να ζήσει έντονα όλα τα συναισθήματα και μίλησε και για την πεθερά της, Χριστίνα Παππά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved