Γιώργος Καράβας- Ραφαέλα Ψαρρού: Το nightout και τα παθιασμένα φιλιά!
Gossip Cam

Γιώργος Καράβας- Ραφαέλα Ψαρρού: Το nightout και τα παθιασμένα φιλιά!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και "τσάκωσε" τον Γιώργο Καράβα και την σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, σε πολύ τρυφερές στιγμές τους. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, το μοντέλο και coach του GNTM εξομολογήθηκε το γεγονός ότι είναι πολύ ερωτευμένος με την γυναίκα του και ότι η οικογένειά τους είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του.

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδά η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Γιώργος Κακοσαίος και η αλήθεια είναι ότι «λιώσαμε» που τους είδαμε να διασκεδάζουν μαζί. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο μαγαζί και απαθανάτισε το χαρούμενο ζευγάρι σε πολύ τρυφερές στιγμές τους, μιας και δεν έλειπαν τα παθιασμένα φιλιά και οι αγκαλιές μεταξύ τους.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, οι δυο γονείς δεν άφησαν στιγμή ο ένας τον άλλον και απόλαυσαν την έξοδό τους, με τον έρωτα και την αγάπη τους να πρωταγωνιστεί στο έπακρο. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δυο γλυκύτατα παιδάκια, τα οποία αποτελούν την προτεραιότητά τους στην καθημερινότητα και τους έχουν κλέψει την καρδιά.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved