Media

Γιώργος Καράβας: Αποκάλυψε το σχόλιο που του έκανε ο γιος του και τον συγκίνησε πολύ!

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε για τον έρωτά του με την Ραφαέλα Ψαρρού, με την οποία έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά, τον Φίλιππο και την Κάλλι. 

Ο αγαπημένος coach του GNTM ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής "TractioN" και μοιράστηκε διάφορες πτυχές του χαρακτήρα του με τον Κώστα Στεφανή.

Ο Γιώργος Καράβας είναι παντρεμένος τα τελευταία δέκα χρόνια με την Ραφαέλλα Ψαρρού, με την οποία, όπως είχε δηλώσει και σε πρόσφατη συνέντευξή του, είναι πολύ ερωτευμένος και μαζί περνούν φανταστικά. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είμαι ερωτευμένος, περνάω ωραία! Η Ραφαέλα είναι ένα παιδί το οποίο, πέρα από το ότι είναι πανέμορφη και κούκλα, έχουμε πολύ ωραίες στιγμές και καλή χημεία. Δεν με πιέζει, έχω τον χρόνο με τους φίλους μου και αντιστοίχως έχει κι εκείνη τον χρόνο της»

Παράλληλα, ο Κώστας Στεφανής τον ρώτησε για τα παιδιά του και το κατά πόσο τον παρακολουθούν μέσα από την τηλεόραση. Μόλις ο Γιώργος Καρράβας του απάντησε πως ναι, ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν του έχουν πει ποτέ κάποιο σχόλιο ή κάποιο λάθος του, που πρέπει να βελτιώσει, με το μοντέλο να απαντά:

«Ο Φίλιππος είναι 9 ετών και η Κάλλι είναι 7. Μου κάνουν παρατηρήσεις όταν με βλέπουν στην τηλεόραση. Γενικότερα τα παιδιά μου είναι αυστηροί κριτές και κριτές τους οποίους ακούω... Το πιο σωστό σχόλιο το έχει κάνει ο γιος μου: “Μπαμπά, είσαι ακριβώς όπως σε βλέπω στην πραγματική ζωή, έτσι είσαι και στην τηλεόραση”. Για μένα είναι μεγάλη επιτυχία αυτό»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved