Stan: Διασκέδασε με «Μέλισσες», σηκώθηκε στη σκηνή με τον Χρήστο Μάστορα και έγινε «χαμός»!
Gossip Cam

Stan: Διασκέδασε με «Μέλισσες», σηκώθηκε στη σκηνή με τον Χρήστο Μάστορα και έγινε «χαμός»!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με τον Stan και τον Χρήστο Μάστορα να δίνουν επί σκηνής τον καλύτερό του εαυτό.

Το συγκρότημα "Μέλισσες" εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια σε νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Αθήγας, με πλήθος κόσμου να σπεύδει, για να τους ακούσει, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Το Σάββατο 2 Απριλίου, ο διάσημος και πολύ αγαπημένος τραγουδιστής Stan, αποφάσισε να διασκεδάσει και εκείνος, υπό τους ήχους του αγαπημένου του συγκροτήματος. Ο ίδιος παρευρέθηκε στο BOX, με το κέφι και την διασκέδαση να είναι στα ύψη, ενώ λίγο αργότερα, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους θαμώνες, μιας και ο Χρήστος Μάστορας τον σήκωσε στη σκηνή και είπαν μαζί μερικά από τα αγαπημένα τραγούδια του κοινού.

Οι δυο τραγουδιστές έδειχναν πολύ χαρούμενοι για αυτήν την μουσική σύμπραξη, ενώ το κοινό δεν μπορούσε να σταματήσει να διασκεδάζει και να χορεύει, που φυσικά αυτό ήταν και το ζητούμενο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χρήστος Μάστορας και ο Stan είχαν συνεργαστεί πριν από λίγα χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 2013 στο τραγούδι "Αν βρεθούμε σε ένα παραμύθι".

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες από την εμφάνισή τους

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved