Showbiz

Αποκάλυψη: Ο Stan απεγκλώβισε τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού! Συγκλονίζει η περιγραφή του!

Gossip-tv Team

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή Τι λες τώρα όπου μίλησε ο Stan

Ο γνωστός και ταλαντούχος τραγουδιστής, συγκλονισμένος ακόμα από το όλο συμβάν που συνέβη νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, αποκάλυψε ότι ήταν ο άνθρωπος που απεγκλώβισε τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού από τη φλεγόμενη Ferrari.

Συγκεκριμένα είπε: «Ήμουν στο ρεύμα προς Βάρης – Κορωπίου και ξαφνικά είδα αυτό το αυτοκίνητο να φεύγει από τη δεξιά λωρίδα να πηγαίνει προς την αριστερή, να προσπαθεί να ισιώσει το τιμόνι λογικά, και να πέφτει πάνω στο δέντρο. Ήταν πολύ δύσκολο. Με το που το είδα έφυγα από τη λωρίδα μου και πάρκαρα το αυτοκίνητό μου. Αμέσως, βγήκα από το αμάξι έντρομος και πήγα κατευθείαν στο φλεγόμενο αμάξι. Αυτό ξαφνικά σε 2- 3 δευτερόλεπτα πήρε φωτιά».

Πώς κατάφερε να απεγκλωβίσει τη σύζυγο του Τζώρτζη

Στη συνέχεια, ο Stan μίλησε για τον τρόπο που κατάφερε να βγάλει από το πολυτελές αυτοκίνητο που φλεγόταν τη γυναίκα: «Άνοιξα την πόρτα και τράβηξα έξω την κοπέλα, είδα ότι είχε τις αισθήσεις της, το παιδί δίπλα δεν είχε τις αισθήσεις του. Την ξάπλωσα στο έδαφος την ρώτησα αν είναι καλά, και μου είπε ότι «πονάει». Δεν ισχύει ότι η κοπέλα βγήκε στο δρόμο τρέχοντας, αυτό είναι παραπληροφόρηση. Ήταν εκεί και δύο παλικάρια, λογικά φίλοι του, οι οποίοι είχαν απεγκλωβίσει το παλικάρι και του έκαναν μαλάξεις στο στήθος,φαινόταν πως δεν ήταν καθόλου καλά».

Και συνέχισε: «Δεν παρατήρησα αρχικά τη Ferrari, παρατήρησα ότι ένας άνθρωπος έχασε τον έλεγχο με το αμάξι του, και έπεσε στο δέντρο. Το ασθενοφόρο ήρθε άμεσα.

Ο τραγουδιστής φανερά συγκλονισμένος από όσα έζησε τόνισε: «Είμαι στη διάθεση των αρχών για να καταθέσω» ενώ επεσήμανε πως κανένας δεν τον έχει αναζητήσει ακόμα για να δώσει κατάθεση.

Διαβάστε επίσης:

Η Ρούλα Βροχοπούλου για τον θάνατο του πρώην συμπαίκτη της Τζώρτζη Μανογυιού: «Είμαι συγκλονισμένη»

Τζώρτζης Μονογυιός: Το τροχαίο στα 20 που του είχε αλλάξει τη ζωή και ο χαμός του κολλητού του φίλου

Υπάτιος Πατμάνογλου: Το συγκλονιστικό μήνυμα για το δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού

Τζώρτζης Μονογυιός: Το βίντεο ντοκουμέντο και τα σπαρακτικά λόγια τη στιγμή του τροχαίου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved