«Σαν ρόδο και σαν αίνιγμα»: Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση!
Gossip Cam

«Σαν ρόδο και σαν αίνιγμα»: Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip- tv βρέθηκε στο θέατρο "Τόπος Αλλού" και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Σαν ρόδο και σαν αίνιγμα".

Με την επιστροφή στην διασκέδαση και την κανονικότητα, έχουμε δει ότι πλήθος θεατρικών παραστάσεων έχουν κάνει την εμφάνισή τους, με το θεατρόφιλο κοινό να έχει πολλές επιλογές για τις παραστάσεις, που επιλέγει να ακολουθήσει.

Η κάμερα του gossip-tv παρευρέθηκε το Σάββατο 2 Απριλίου στο θέατρο "Τόπος Αλλού" στην Κυψέλη, μιας και η παράσταση "Σαν ρόδο και σαν αίνιγμα" με την Πέγκυ Σταθακοπούλου να κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σημείωσε επίσημη πρεμιέρα. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και ευφάνταστο έργο, το οποίο αφορά τη ζωή της Αν Χάθαγουεϊ, συζύγου του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ.

Η διάσημη και αγαπημένη ηθοποιός, Πέγκυ Σταθακοπούλου, ερμηνεύει με τρόπο μοναδικό τις εμπειρίες ζωής, αλλά και την σχέση της Αν με τον σύζυγό της, η οποία φαίνεται να ήταν αρκετά αινιγματική. Μάλιστα, υπό την σκηνοθετική ματιά του Νίκου Καμτσή, επιδιώκει να δείξει την συγκεκριμένη πλευρά του αγαπημένου ποιητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα, σε κείμενο του Άκη Δήμου.

Ανάμεσα στους επίσημους καλεσμένους παρευρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, μαζί με την σύζυγό του, Πόπη Καλαϊτζή.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες από την πρεμιέρα

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved