Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Ήμουν πάντοτε πολύ ανασφαλής με την εικόνα μου»
Showbiz

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Ήμουν πάντοτε πολύ ανασφαλής με την εικόνα μου»

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου είναι μία γυναίκα που αποπνέει ποιότητα, ήθος και καλαισθησία.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της σχολίασε γιατί δεν την βλέπουμε πια στην τηλεόραση και αν τα μεγαλύτερα της θέλω συμβαδίζουν με την πραγματικότητα.

Γιατί δεν σας βλέπουμε πια στην τηλεόραση;

Αναζητάω κάτι που θα με γεμίσει χαρά και έμπνευση. Τολμώ να σας πω ότι συζητάω ήδη δυο πολύ διαφορετικές συμμετοχές μου σε σειρές, στο κρατικό κανάλι. Σύντομα πιστεύω θα συναντηθώ με το τηλεοπτικό μας κοινό. Είναι κάτι που το θέλω πολύ.

Πώς αντιμετωπίζετε την όποια δυσκολία στη ζωή σας;

Επιτρέπω σε κάθε δυσκολία να με αιφνιδιάσει, αν πρόκειται για ήττα ή απώλεια. Θρηνώ για κάποιο καιρό και μετά την αποδέχομαι προσπαθώντας να αισθανθώ ποιο είναι το κέρδος μου απ' αυτήν την μετακίνηση ή την μεταβολή. Χαίρομαι τελικά κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μου.

Οι ήττες, σας διδάσκουν;

Οι ήττες είναι πολύτιμες! Είναι εργαλεία αυτογνωσίας. Οι ήττες μου είναι η περιουσία μου. Αυτό που κανείς δεν μπορεί να μου αποσπάσει. Και είναι απόλυτα δικές μου!

Νιώσατε ποτέ τον ρατσισμό συναδέλφων ως η «ωραία» γυναίκα;

Δεν ένοιωσα ποτέ πως ήμουν μια ωραία γυναίκα. Ήμουν πάντοτε πολύ ανασφαλής με την εικόνα μου. Κι ευτυχώς….

Φοβάστε τις ταμπέλες τύπου «εμπορική» ή «ποιοτική» ηθοποιός;

Βίωσα κάποιους τέτοιους φόβους όσο ήμουν νεότερη και ηλικιακά και στο χώρο. Τώρα πια ξέρω πόσο ανόητα είναι όλα αυτά. Όταν αληθινά αναρωτιέσαι «ποιος είσαι», μαθαίνεις πως αυτό που οι άλλοι πιστεύουν πως είσαι, δεν έχει και τόση σημασία τελικά.

Τα μεγαλύτερά σας θέλω συμβαδίζουν με την πραγματικότητα;

Όχι πάντα! Άλλωστε η πραγματικότητα, ποτέ δεν μου ήταν κάτι ξεκάθαρο! Πάντα ήταν για μένα τόσο ρευστή και τόσο ευμετάβολή. Με μπέρδευε εξοντωτικά. Όσον αφορά τα θέλω μου, πάντα το αγαπημένο παιχνίδι μεταξύ μας ήταν το κρυφτό.

Έχετε δηλώσει ότι μετά από 7 χρόνια υπερπροσπάθειας μείνατε έγκυος. Τι θα πείτε σε όλες αυτές τις γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν ένα παιδί;

Δεν έχω πολλά να πω. Όποια γυναίκα θέλει αληθινά να γίνει Μητέρα, θα γίνει! Με όποιον τρόπο εκείνη μπορεί. Υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά εκεί έξω που περιμένουν μια μανούλα! Απλώς σκέφτομαι ότι η μητρότητα δεν είναι ρόλος ούτε καθήκον! Είναι ένας άλλος τρόπος ν' ανακαλύψεις την αξία της ύπαρξης. Ας το λάβουμε αυτό πολύ σοβαρά υπόψιν μας!

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Με ενδιαφέρει πολύ λιγότερο από ποτέ η τέλεια εικόνα μου»

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Οι αισθητικές επεμβάσεις, η ηλικία και... το φλερτ μέσα από τα social media!

Πέγκυ Σταθακοπούλου:Ποζάρει με μπικίνι στα 61 της χρόνια και «τρελαίνει» τους followers της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved