Σάκης Τανιμανίδης: Ανοιξιάτικη βόλτα με τον πατέρα του στο κέντρο της Αθήνας!
Gossip Cam

Σάκης Τανιμανίδης: Ανοιξιάτικη βόλτα με τον πατέρα του στο κέντρο της Αθήνας!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Σάκη Τανιμανίδη με τον πατέρα του να κάνουν τις βόλτες τους σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. 

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει δηλώσει πολλές φορές ότι έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του, Στέφανο και πως οι δυο τους έχουν μια πολύ δυνατή σχέση.

Οι γονείς του Σάκη Τανιμανίδη μένουν επί μονίμου βάσεως στη Θεσσαλονίκη και από την στιγμή που ήρθαν στη ζωή οι δίδυμες εγγονές τους, προσπαθούν να επισκέπτονται τον Σάκη και την Χριστίνα, όσο πιο συχνά τους το επιτρέπει ο χρόνος τους και η καθημερινότητά τους. Αυτές τις μέρες, ο Στέφανος και η Ματούλα Τανιμανίδη βρίσκονται στην Αθήνα και με τίποτα δεν μπορούν να χορτάσουν τις εγγονές τους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε μπαμπά και γιο να κάνουν τις βόλτες τους σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με σκοπό να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί και να μπορέσουν να μοιραστούν και τα νέα τους. Ο Στέφανος Τανιμανίδης έχει επίσης και μεγάλη αδυναμία στην Χριστίνα Μπόμπα, την οποία και έχει ευχαριστήσει πολλές φορές δημόσια για το μεγάλο δώρο που του έκανε, τις δυο εγγονές του.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved