Παναγής Τζωρτζάτος: Ο κουμπάρος του Αρναούτογλου για βόλτες με τη σύζυγό του και τον γιο τους!
Gossip Cam

Παναγής Τζωρτζάτος: Ο κουμπάρος του Αρναούτογλου για βόλτες με τη σύζυγό του και τον γιο τους!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Παναγή Τζωρτζάτο με την σύζυγό του, Ελένη να κάνουν τις βόλτες τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. 

Είναι ένα από τα πολύ ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ενώ οι δυο τους δεν συνηθίζουν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική τους ζωή.

Ο Παναγής Τζωρτζάτος και η γυναίκα του, Ελένη, παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι στην Ελαφόνησο, με τους πολύ στενούς συνεργάτες του ίδιου, Γρηγόρη Αρναούτογλου και Γιώργο Λιανό, να γίνονται κουμπάροι στον γάμο τους. Ο Παναγής Τζωρτζάτος συνεργάζεται καθημερινά μαζί τους, μέσα από την πρωινή τους εκπομπή στον Sfera, όπου και έχουν σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τον γιο τους να πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά τους και να έχει γίνει η απόλυτη προτεραιότητά τους. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την οικογένεια Τζωρτζάτου σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, όπου έκαναν τις βόλτες τους, αλλά και τα πρώτα τους ψώνια, λίγο πριν την έναρξη των διακοπών του Πάσχα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved